Cat slabesti cu Slimero?

Cat slabesti cu Slimero? a fost publicat de Andreea la duminică, decembrie 05, 2010, in Pastile de Slabit -> / si a primit 3 comentarii
Cat slabesti cu Slimero este o intrebare al carui raspuns nu avem decat sa-l aflam ori printre randuri (din marturiile persoanelor care au slabit cu slimero - marturii si opinii publicate pe site-ul de prezentare al pastilelor slimero) ori intrebandu-va pe voi cei care ati folosit slimero.

In prezentarea Slimero nu se vehiculeaza rezultate de slabire in kg (si poate ca este o politica buna de cladire a increderii in produs - poate ... eu nu stiu ... "nu sunt un om de vanzari")

In prezentarea Slimero, am gasit o fraza care face referire, insa, la modul in care slabesti cu Slimero si o redau aici:
Cu ajutorul Slimero vei slabi considerabil, natural si intr-un mod sanatos. Daca doresti sa iti schimbi stilul de viata si regimul alimentar, Slimero este un aliat de incredere. Nu trebuie decat sa introduci acest produs in dieta ta zilnica, de preferat impreuna cu un efort fizic minim, indiferent de intensitate, iar rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare.

Daca ai slabit cu slimero spune-ne si noua cat slabesti si cum slabesti ca tare curiosi mai suntem. Multumim!
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Cat slabesti cu Slimero?

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , forum pastile de slabit, Slimero Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Cat slabesti cu Slimero?

3 comentarii: