UnicaSlim

UnicaSlim a fost publicat de Andreea la vineri, decembrie 17, 2010, in Pastile de Slabit -> / / si a primit 36 comentarii
Fiola UnicaSlim - 4 ingrediente populare si potente intr-o unica formula de slabit UnicaSlim.


Pentru formula UnicaSlim s-a ales producerea nu  forma de pastile de slabit ci ca fiole de slabit - prin procesul de solidificare pentru incapsulare recunoscutelor si popularelor ingrediente sa nu le fie afectate calitatile)

UnicaSlim este un tratament de slabire ce presupune administrarea zilnica, in timpul mesei a unei fiole de slabit UnicaSlim; O fiola de slabit Unica Slim "garanteaza" (asa cum este mentionat in prezentarea noului produs de slabit)  o slabire cu 1/2 kg - cu fiecare fiola UnicaSlim slabesti 500 grame.

Cu fiola UnicaSlim slabesti doar prin actiunea ingredientelor sale (asa se afirma in pagina web de prezentare) nu este nevoie de dieta sau de practicarea de exercitii fizice pentru slabit.

Despre asceste noi fiole de slabit, Unica Slim, pe site-ul care le comercializeaza se mai afirma ca actioneaza doar asupra grasimii; masa musculara este neasfectata.

Foloseste cineva fiole de slabit UnicaSlim? ce rezultate aveti? Cum si cat slabesti cu UnicaSlim?
Va asteptam cu comentarii si pareri despre UnicaSlim, mai jos, in zona de forum.
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum UnicaSlim

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Fiole de Slabit UnicaSlim, forum pastile de slabit, UnicaSlim Adauga sau vezi comentarii si pareri despre UnicaSlim

36 de comentarii:

  1. a incercat cineva fiola unicaslim?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, le iau de o saptamana si nu vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.as incerca,dar...am 44ani,si 110kg m-am ingrasat foarte rau,am luat AMIX 2000=30kg puse,aveam o pofta de mincare...au trecut 5 ani.VA rog datim un sfat ce as putea lua?

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut!
    Daca ai probleme cu pofta de mancare si de dulciuri uite aici ceva care te poate ajuta sa slabesti

    RăspundețiȘtergere
  5. De-abia am terminat cutia cu cele 7 fiole(ar fi trebuit sa slabesc 3,500 kg) si nu se vede nimic, nici macar un gram dat jos.Sint curioasa daca le trimit cutia cu fiolele goale, imi ramburseaza banii cum zic? Pun pariu ca nu!

    RăspundețiȘtergere
  6. buna...acum le-am ridicat de la posta si eu si vreau sa vad daca e asa cum zic ei...a-s fi cea mai fericita daka a-s slabi 3,500kg...cam atat a-s avea nevoie....poate lasa cineva un comm.daca le-a trimis cutia goala inapoi si i-au rambursat in caz k nu da nici un semn slabitul???multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna,ma numesc cati,eu am luat de proba o cutie de fiole unica slim pt o saptamana si in 6 zile am dat jos 2kg,astazi am luat-o pe ultima.eu sunt multumita de ele.o sa mai comand o cutie pt ca am fost multumita.nu am tinut dieta nici sport nu am facut.daca aveti intrebari spuneti-mi si daca va pot ajuta cu ceva...

    RăspundețiȘtergere
  8. ptr. cati: cred ca tu ai luat altceva in gura timp de o saptamana si ai slabit 2 kg... faci reclama cu nesimtire...

    RăspundețiȘtergere
  9. Prea frumos ca sa fie adevarat, suna prea bine , asta ma face sa imi pun semne de intrebare. Dar parca o sa vedem cu totii in curand la stiri ca este de fapt o abureala exact ca si cu "Capsula de slabit" Eu cred ca e tot aceeasi treaba cu "Capusla" doar ca s-au smecherit si i-au shimbat numele... Dar ramane de vazut ...

    RăspundețiȘtergere
  10. La mine nu au niciun efect. Oare se vede mai tarziu, am luat patru fiole, mananc la fel, nimic altceva..

    RăspundețiȘtergere
  11. hmm .... eu nu am nimic de comentat referitor la fiolele astea de slabit dar nu sunt de acord ca pastilele " capsula de slabit" nu sunt bune. mereu mi-a fost frica sa incerc slabitul cu pastile pana cand m-am saturat sa ma duc la sala sa tin diete sa ma simt mereu lesinata ca dupa ce incetez( chiar si in cazul cu mersul la sala ) sa pun totul la loc+ cateva kg mai mult. Asa ca in septembrie 2010 am incercat si Capsula de slabit fara sa stie nimeni, pt ca toti spuneau ca sunt riscante rau: nu m-am simtit niciodata mai energica ca atunci, nu am avut simptomele descrise pe prospect ( decat senzatia de sete continua dar apa nu face rau la corp) si in 2 luni si ceva am slabit 10 kg.de la 63 kg pt inaltimea de 1'58 la 52-53kg. din noiembrie 2010 nu le mai iau si m-am mentinut, de multe ori am senzatia ca mi s-a schimbat metabolismul pt ca eram o rozatoare inainte si dulciurile nu lipseau pe langa altele. iar acum imi amintesc cand il vad pe frate mancand sa m iau si eu cate o pernita cu ciocolata.

    RăspundețiȘtergere
  12. ESTE O PORCARIE MARE,ITI IA BANI SI ATATA TOT FARA NICI UN REZULTAT ,DACA NU AVETI CE FACE CU BANI DATII LOR SI VOI SIGUR O SA RAMANETI CU KG.TRAIM IN ROMANIA TARA TUTURO POSIBILITATILOR.CIT TIMP O SA MAI EXISTE FRAIERI CA NOI O SA REZISTE SI EI.

    RăspundețiȘtergere
  13. am luat d o sapt si nu am slabit nici 100 de grame.a trimis cineva cutia inapoi????ati primit banii?

    RăspundețiȘtergere
  14. buna iua si eu unicaslim de 5 zile.... si nu am slabit, ba chiar mam ingrasat un 1k si am tinut si dieta...............nu mai lasati comenturi a ati slabit sa faceti reclama

    RăspundețiȘtergere
  15. O colega de la birou incercat dar fara rezultate :(
    Eu am slabit 4.5 Kilograme intr-o luna cu Slim&Fit si am un voucher de reducere de la ei, cred ca mai dau o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  16. am luat si eu 14 fiole cea mai mica comanda am facuto pt 10 kg sa dau jos si sincer nu am dat nici 10 g...... numai minciuni..... iar mai sus am vazut un comentariu ca cineva si-a cumparat o cutie de 7 fiole dar sa stiti ca cea mai mica comanda se poate face pt 2 cutii a cate 7 fiole adica o cura de 2 saptamani sa slabesti 10 kg.... nu iti dau numai o cutie asa ca.... minciuni de la mincinosi platiti cu bani nostri

    RăspundețiȘtergere
  17. minciuni,un lichid dulce si atat????????????????????? nu luati

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma asociez ante-colegilor mei pacaliti de firma ce distribuie fiola miraculoasa.Am luat o saptamana si nu se vede nici cel mai mic rezultat.Nu mananc mult,nu consum grasimi si nici dulciuri.Imi pare rau de banii da-ti.Am luat cu fiica mea 5 cutii cu fiole la care am primit si un premiu surpriza:un aparat pt.masaj defect.Am mai cheltuit bani si pe cele 3 baterii care nu sunt din cele obisnuite.E bine sa gandim de doua ori inainte sa ne aventuram in comercializarea acestor porcarii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut @anonim (comentul de mai sus)
    Daca vrei sa slabesti sanatos reducand portiile (fara foamea), corectand alimentatia (astfel incat dupa ce incetezi cura sa-ti mentii greutatea fara probleme, iti recomand o cura de slabit ce m-a ajutat la slabit atat pe mine cat si pe multe alte fete

    RăspundețiȘtergere
  20. am luat si eu 5cutii ori 7 fiole
    cea mai mare porcarie nu sunt bune de nimic
    nu faceti ca mine

    RăspundețiȘtergere
  21. MERGETI LA PROTECTIA CONSUMATORULUI SI O SA VI SE RESTITUIE BANII DATI

    RăspundețiȘtergere
  22. Noroc ca am citit comentariile voastre...vroiam sa imi comand si eu azi unica slim...fiola minune. Am incercat pastila de slabit timp de 2 zile in care ma simteam foarte rau...dureri de cap, ameteala, indispozitie crunta, tremura pielea pe mine permanent...deci da, evident nu am mancat nimic si am slabit un kg in 2 zile, dar mi-a luat o saptamana sa imi revin. Horror!

    RăspundețiȘtergere
  23. Salutare
    Spusne fata de mai sus ca citind comentariile s-a gandit ca nu este tocmai o alegere buna fiola de slabit UnicaSlim;
    Ce vreau eu sa spun (dara fara a dori sa jignesc pe cineva) este ca uneori printre astfel de comentarii ar putea fi si unele rauvoitoare sau postate cu scopul de a face antireclama.
    Eu nu stiu mare lucru despre aceasta fiola de slabit unicaslim insa pot recomanda sa aveti incredere in suplimentul Slim&Fit despre care poti citi mai multe aici

    RăspundețiȘtergere
  24. BUNA,
    AZI AM LUAT PRIMA FIOLA,DE UNICASLIM,AM CUMPARAT 4 CUTII,SPER SA AM REZULTATE.EU NU CRED IN RECLAMA SAU ANTIRECLAMA,SA FIM SERIOSI PANA NU GRESIM NU STIM SAU PANA NU INCERCAM NU AVEM DE UNDE SA STIM DACA ARE REUSITA SAU NU.EU VA SPUN SINCER CUM O SA FIE,VOI REVENII

    RăspundețiȘtergere
  25. ELLA-ABIA AM REUSIT SA POSTEZ K ANONIM BUNA,
    PANA ACUM AM LUAT 5 FIOLE,NU AM NICI UN REZULTAT,MAI ASTEPT 2 ZILE SA TERMIN PRIMA CUTIE APOI O SA IAU MASURI.
    SA VA SPUN ALTCEVA;PE PAGINA LOR SCRIE CA SLABESTI GARANTAT 1/2KG PE ZI,BLA BLA BLA.PE CUTIE SCRIE CA ESTE DOAR UN ADJUVANT PT CURELE DE SLABIRE SI NU TINE LOC DE O DIETA DE SLABIRE DECI???????NU MAI STIU CE SA SPUN,VA TIN LA CURENT.AM MAI COMANDAT SI 4 CUTII

    RăspundețiȘtergere
  26. ELLA


    BUNA,
    AM SUNAT LA EI SI MI-AU SPUS CA SUNT LA INCEPUTUL CUREI SI FIECARE ORGANISM REACTIONEAZA DIFERIT,DAR SA AM INCREDERE SPUN EI,DUPA 2 CUTII O SA AM REZULTATE GARANTAT.DACA NU O SA-MI RESTITUIE INTREAGA SUMA INAPOI.


    SA VEDEM

    VA TIN LA CURENT

    ASTEPT SI EU ALTE PARERI SINCERE,VA ROG.
    ELLA

    RăspundețiȘtergere
  27. am consumat 5 fiole si nici un rezultat ! o mare pacaleala
    suc de mere cu gust de putina cafea. foarte bun. am cautat pe net date despre laboratoarele din Franta . NIMIC. SARLATANIE PE FATA.

    RăspundețiȘtergere
  28. nu era mai bine sa cauti info despre producatorul acestor produse de slabit inainte de a le cumpara?

    RăspundețiȘtergere
  29. era mult mai bine sa ma informez . din pacate nu am facut-o. am stiut ce sa caut doar cand am avut produsul in mana . am luat datele de pe ambalaj. inainte nu aveam aceste date.

    RăspundețiȘtergere
  30. am verificat firma in franta (http://www.societe.com/societe/novapharm-401384433.html) - este o societate a unui singur individ (SARL unipersonnelle) ... este undeva intr-un garaj (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=345+Rue+de+Massacan+34740+VENDARGUES,+France&ie=UTF8&hq=&hnear=Rue+de+Massacan,+34740+Vendargues,+H%C3%A9rault,+Languedoc-Roussillon,+France&ll=43.653509,3.953426&spn=0.001186,0.00283&t=h&z=19&iwloc=A) - de asta probabil ca le pun in plastic ... ca nu au linii de fabricatie, site-ul de web nu exista si domeniul e in proces de stergere. nu poate fi decat teapa.

    RăspundețiȘtergere
  31. aveti dreptate O MARE PORCARIE, trebuiesc dati in judecata pentru reclama falsa.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nici un medic sau nutritionist n-o sa va spuna ca puteti slabi miraculos, ci doar cu eforturi sustinute si aici ma refer la o alimentatie sanatoasa si la un program regulat de exercitii fizice. De fapt voi evitati sa consultati un specialist pentru ca va este frica de ceea ce va va spune. In schimb preferati sa dati crezare unor impostori care vin si spun ca peste noapte puteti slabi miraculos. Ei va spun ceea ce voi vreti sa auziti si apoi picati in plasa. Ei se bazeaza pe lipsa voastra de informare. Daca v-ati informa mai profund asupra acestui aspect ati recunoaste imediat impostorii. Totul se reduce la alegerile pe care le faceti. Gresiti constient si apoi incepeti sa acuzati ca ati fost pacaliti, cand de fapt nu acolo e problema, nu v-a obligat nimeni sa cumparati acel produs.

    RăspundețiȘtergere
  33. am luat o cutie de unica slim fara nici un rezultat......nu stiu ce sa fac......oare sa mai insist sau nu are nici un rost?

    RăspundețiȘtergere
  34. am cump 4 cutii de fiole unicaslim ......una am terminat0o dar nici un rezultat........oare sa mai perseverez sau sa ma opresc......cine stie ce consecinte pot avea aceste fiole..........m-am trezit la realitate cam tarziu............pacat ca se joaca cu sanatatea n-tra .cu banii nostri si mai ales cu increderea

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu nu am folosit unica slim dar, de la aceeasi firma am luat capsule cu otet din cidru de mere si nimic nu am rezolvat... niciun rezultat ... m-am uitat mai atent pe net si am vazut ca aceiasi firma vinde si alte vreo zece produse de slabit si toate promit ca sunt CELE MAI si din comentariile pe care le-am citit despre fiecare in parte s-ar parea ca niciuna dintre aceste pastile de slabit nu functioneaza ...
    Si cu toate ca cica sunt produse prin franta si prin canada nu gasesti nimic despre ele pe site-uri de profil de limba engleza...

    RăspundețiȘtergere
  36. o cutie de fiole de slabit unicaslim si nimic!
    cum primesc banii inapoi?

    RăspundețiȘtergere