Cidru100 - Apple Cider Vinegar

Cidru100 - Apple Cider Vinegar a fost publicat de Andreea la sâmbătă, decembrie 04, 2010, in Pastile de Slabit -> si a primit 1 comentarii
Cidru100 (apple cider vinegar - otet din cidru de mere) sunt  pastile de slabit pe baza de concentrat de otet din cidru de mere.

Pastilele de Slabit Apple Cider Vinegar (cidru100) sunt descrise de catre Biroul European "Silueta si Sanatate SRL (firma care le comercializeaza) drept "cea mai rapida metoda de slabit din lume: otetul incapsulat din cidru de mere".

Pe cat de cunoscute pe atat de controversate si de multe ori "reclamate", aceste capsule de slabit isi bazeaza rezultatele in slabire (5kg in 8zile) pe faptul ca otetul din cidru de mere ar "sparge" celulele de grasime drenarea si trimiterea grasimii prin fluxul sanguin catre musculatura unde va fi "arsa", transformata in energie.


Pe de alta parte, se mai sustine in prezentarea pastilelor de slabit Apple Cider Vinegar (cidru100) ca otetul din cidru de mere impiedica intrarea grasimii in celule.

Am vrea ca oficialii firmei care comercializeaza aceste produse sa ne indice si pe ce studii, cercetari isi sustin argumentatia.
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Cidru100 - Apple Cider Vinegar

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Cidru100 - Apple Cider Vinegar Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Cidru100 - Apple Cider Vinegar

Un comentariu: