Cat slabesti cu Obesimed?

Cat slabesti cu Obesimed? a fost publicat de Olivia O. la luni, noiembrie 15, 2010, in Pastile de Slabit -> / / / / si a primit 0 comentarii
Neavand informatii si de la cei care au folosit aceste pastile de slabit Obesimed, vom cita ca referinta doar prezentarea facuta acestui dispozitiv medical pe site-ul oficial:

Cât poţi slăbi cu Obesimed®?


Obesimed® vă ajută să mâncaţi mai puţin. Vă veţi sătura mai repede şi vi se va face mai greu foame. Astfel, vă va fi mai uşor să mâncaţi mai puţin. Veţi putea mai uşor să „aveţi grijă la greutate”, să urmaţi o dietă, să rezistaţi tentaţiei gustărilor dintre mese. Având stomacul plin, puteţi rezista mai uşor la numeroase tentaţii.

Obesimed® este un dispozitiv medical care vă ajută să mâncaţi mai puţin, dar rezultatul final de scădere în greutate şi viteza cu care se atinge acest rezultat depind şi de urmarea concomitentă a unui regim cu conţinut caloric sărac/limitat, combinat, de preferat, cu un regim adecvat de mişcare.

Mai multe studii clinice au arătat că utilizarea Obesimed® duce la scăderea greutăţii. Din studii reiese că, atunci când Obesimed® a fost utilizat în combinaţie cu un regim cu conţinut caloric scăzut, efectul a fost mai pronunţat decât atunci când Obesimed® a fost utilizat singur.

Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Cat slabesti cu Obesimed?

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Obesimed, obesimed pentru adulti, obesimed pentru copii, pastile Obesimed, pastile pentru obezitate Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Cat slabesti cu Obesimed?

Forum

Cat slabesti cu Obesimed? - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "Cat slabesti cu Obesimed?"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "Cat slabesti cu Obesimed?"

Trimiteți un comentariu pe forum