Slim&Fit si Detoxicolon

Slim&Fit si Detoxicolon a fost publicat de Andreea la sâmbătă, februarie 26, 2011, in Pastile de Slabit -> si a primit 2 comentarii
Salut! Cine a slabit cu slim&fit si detoxicolon? Cat slabesti cu aceste pastile de slabit? Cam cat de greu e sa urmezi aceasta cura de slabire?

Autor Post: Marinela; postat la 26-02-2011
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Slim&Fit si Detoxicolon

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , intrebari pastile de slabit Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Slim&Fit si Detoxicolon

2 comentarii:

  1. Am slabit 8kg intr-o luna cu slim&fit; detoxicolon are un gust cam aiurea dar .. e minunat ca efecte; ma simt alt om dupa aceasta detoxifiere, sunt foarte energica (de nerecunoscut as spune) si am scapat si de durerile de cap.
    Aceaiasi dieta care an tinut-o acum cu slim&fit am tinut-o si inainte, in doua randuri, dar pur si simplu cantarul ramanea blocat, nu se misca deloc. Acum sunt absolut convinsa ca toxinele datorate unui colon afectat te pot impiedica sa slabesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit detoxicolon pentru detoxifiere si este minunat! am scapat de constipatie, de transpiratia jenant de mirositoare si de durerile de cap cu care ma trezeam in fiecare dimineata..
    Pentru ca am vazut pe cutie ca este recomandat si in cura de slabire, m-am cantarit la inceputul tratamentului si cu toate ca nu am urmat un regim de slabit am slabit totusi 7 kg in 7 saptamani
    Constat acum ca acele 7 kg care ma tineau la o greutate normala erau retentia de apa si reziduurile cel mai probabil ... acum chiar trebuie sa pun ceva masa musculara macar vreo 3 kg (grasimea o am deja normala catre limita superioara asa ca daca e sa ma ingrasa trebuie sa vin cu masa slaba si HABAR NU AM CUM SA FAC)
    MA POATE AJUTA CINEVA SA MA INGRAS DAR FARA SA PUN GRASIME?

    RăspundețiȘtergere