Cine a slabit cu Bruciakal Dietalinea?

Cine a slabit cu Bruciakal Dietalinea? a fost publicat de Andreea la sâmbătă, februarie 26, 2011, in Pastile de Slabit -> / si a primit 3 comentarii
Am vazut in seara asta la OTV o reclama la pastile de slabit Bruciakal (in timp ce butonam telecomanda ... nu sunt fan OTV :P ) Ce spuneti .. e bun de ceva acest brucikal? Am de slabit vreo 8kg dar ma omoara pofta de dulce si in reclama asta cred ca era ...te ajuta in legatura cu pofta de dulce ... cred Mi-ar fi de ajutor inainte de a face comanda de ceva pareri de La voi (de la cine a folosit aceste pastile de slabit Bruciacal, de preferinta .. Multumesc!

Autor Post: SiMonika; postat la 26-02-2011

Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Cine a slabit cu Bruciakal Dietalinea?

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Bruciakal, intrebari pastile de slabit Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Cine a slabit cu Bruciakal Dietalinea?

3 comentarii:

  1. Stai linistita ca nu e cine stie ce si Bruciakal asta! Poate depinde de organism...ce sa zic!? Nu se merita, iti spun sincer. Eu l am luat..era la o oferta in farmacie, dar bani aruncati aiurea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bani in buzunarele altora :) am fost mai slaba cu cateva grame ca se golise portofelul...

    RăspundețiȘtergere
  3. buna sunt cris am 27 de ani si am luat bruciakal in coombinatie cu colon help si in 3 sapt am slabit 9 kg da rezultate la mn cel putin a dat dar tineti si o dieta nu stricata disociata mancati fructe leugume e ok eu am avut 116 si acum am 107

    RăspundețiȘtergere