Perfect Slim Contraindicatii

Perfect Slim Contraindicatii a fost publicat de Andreea la joi, februarie 10, 2011, in Pastile de Slabit -> / si a primit 10 comentarii
Contraindicatii pastile de slabit Perfect Slim (sunt doar contraindicatii generice pentru ca inca n-am intrat in posesia unui prospect Perfect Slim)



(posibile) contraindicatii Perfect Slim:
  • Perfect Slim ar trebui contraindicat persoanelor cu alergie la unul sau mai multe ingrediente
  • Persoanele care iau laxative si diuretice de sinteza ar trebui sa consulte un medic inainte de a lua aceste pastile de slabit pentru ca Perfect Slim contine soc
  • Perfect Slim mai este contraindicat femeilor insarcinate si in timpul alaptarii (ca orice alte pastile de slabit)


Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Perfect Slim Contraindicatii

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , contraindicatii pastile de slabit, Perfect Slim Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Perfect Slim Contraindicatii

10 comentarii:

  1. In pagina web perfect slim nu se pomeneste de nicio contraindicatie!
    Voi de unde ati "cules" aceste contraindicatii? de ce spuneti ca in timpul alaptarii nu sunt permise din moment ce cei care vand aceste pastile de slabit nu mentioneaza aceasta?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Doina Pop
    Mai sus, inainte de a enumera contraindicatiile, am spus: "(posibile) contraindicatii Perfect Slim:" si am mentionat chiar de la inceput ca sunt "contraindicatii generice pentru ca inca n-am intrat in posesia unui prospect Perfect Slim"
    In ceea ce priveste administrarea pastilelor de slabit in timpul alaptarii (si nu ma resfer doar la aceste "pastile de slabit" perfect slim), hai sa ne gandim logic!
    Daca in pastilele recomandate pentru slabit sunt ingrediente active care te ajuta sa slabesti, ce se intampla daca aceste ingrediente ajung si la bebe prin laptic? Il supui si pe el unei cure de slabire?
    Daca imi permiti, in timpul alaptarii este suficient sa-ti corectezi alimetatia si stilul de viata si sa faci usoare exercitii fizice. Cand nu mai alaptezi, aceste schimbari te vor ajuta foarte mult sa slabesti sanatos si sa-ti mentii greutatea.

    Succes la slabit si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu spun (ca una care am folosit perfect slim, am avut mari sperante ca am sa slabesc cu perfect slim si m-am ales cu o mare dezamagire) ca perfect slim ar trebui sa fie CONTRAINDICAT pentru slabire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu va recomand DuoSlim, e doar pe baza de plante si nu o sa fiti dezamagite!Eu slabesc foarte bine cu el, incercati-l!

    RăspundețiȘtergere
  5. Profita de aceasta promotie Slim&Fit si plateste pentru urmatoarea comanda cu 15 lei mai putin. CLIC AICI PENTRU REDUCEREA SLIM&FIT

    Succes la slabit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am slabit decat 3 kg cu perfect slim si in plus am fost deranjata foarte rau la burtica timp de o saptamana... si m-am simtit foarte ru ... mi-era asa de sete ca beam apa de ajungeam apoi sa o vomit (ma scuzati)

    Nu stiu ce sa mai fac sa slabesc ... nu am decat 3 ani de la casatorie si aceasta a inceput sa se clatine odata cu aparitia baiatului nostru si a celor 23 kg in plus ...

    Ce sa ma fac? ce tratament de slabit imi recomandati?

    RăspundețiȘtergere
  7. De la ce varsta se poate administra?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunteti, ca si alte firme de altfel, niste nesimtiti mincinosi; nu au nici un fel de efect pastilele pt care faceti reclama; am crezut in voi, am cumparat Perfect Slim, am urmat recomandarile incluse si pe DVD, si nu au avut nici un fel de efect; asadar, daca cineva va avea acces la comentariul meu, il(O) sfatuiesc foarte sincer, sa nu creada nici un cuvant din promisiunile facute de aceasta firma si mai ales, de acest asa zis ajutor pt slabire; Inca o data sa va fie rusine !

    RăspundețiȘtergere
  9. perfect slim nu functioneaza la toata lumea la fel m-am ingrasat dupa 10 zile 3kg sssima simt rau dupe ele sunt operata la san de cancer si nu stiu daca sint indicat.., lucica bistrita

    RăspundețiȘtergere