acai berry thin efecte secundare

acai berry thin efecte secundare a fost publicat de Andreea la sâmbătă, februarie 05, 2011, in Pastile de Slabit -> / / / si a primit 1 comentarii
Buna ziua
Ma intereseaza si pe mine ce efecte secundare au pastilele de slabit acai berry thin.
Daca ati scris deja despre reactii adverse sau efecte secundare la acai berry thin, imi cer scuze ca deschid acest nou forum dar sa stit ca nu am gasit aceasta informatie.

Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum acai berry thin efecte secundare

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Acai Berry Thin, forum pastile de slabit, intrebari pastile de slabit, pastile de slabit efecte secundare Adauga sau vezi comentarii si pareri despre acai berry thin efecte secundare

Un comentariu:

  1. Chiar m-ar interesa si pe mine ce reactii adverse exista la aceste pastile. Le-am achizitionat din Austria, prin posta, dar nu au venit nici cu o cutie, nici cu vreun prospect, prin care sa mi se lamureasca aceasta curiozitate, ci intr-o punga, doar cu factura alaturi.
    Am luat 3 zile aceste pastile, conform instructiunilor si m-am trezit cu toata flora intestinala si vaginala distrusa. Am renuntat la pastile, aproape am rezolvat problemele interne, dar inca sunt curioasa daca de la aceste pastile am capatat aceasta problema sau am facut eu ceva in neregula si ar cam trebui sa dau filmul inapoi sa vad CE anume? Desi singurele activitati pe care le-am facut au fost invatatul (ca eram in sesiune) si plimbari cu bicicleta. Alimentatia mea e saraca in grasimi, dar bogata in...ciocolata :))
    Daca aveti un raspuns referitor la reactiile mele, va rog mult sa ma lamuriti. Daca nu-mi prieste, sa stiu sa nu le mai folosesc pe viitor.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere