duo slim

duo slim a fost publicat de Andreea la marți, martie 01, 2011, in Pastile de Slabit -> si a primit 119 comentarii
unde se poate comanda produsul de slabit duo slim?


Autor Post: tentu adina; postat la 01-03-2011
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum duo slim

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , DuoSlim Adauga sau vezi comentarii si pareri despre duo slim

119 comentarii:

  1. Daca tii neaparat, Adina, sa incerci aceste pastile de slabit DuoSlim, le poti comanda de aici: duoslim.ro
    Chestia e ca e un produs destul de putin cunoscut si nici macar nu prea stii la ce sa te astepti si nu prea ai pe cine sa intrebi despre el.
    Din ce vad pe site, duo slim incurajeaza o alimentatie echilibrata (asta este bine) dar presupune (si asta este greu si scump) "o dieta alimentara recomandata de medicul nutritionist sau medicul curant" - din asta inteleg ca Duo Slim, pentru a "ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu cosecinte grave asupra sanatatii sau esteticii" trebuie administrat impreuna cu o dieta recomandata de un specialist (cam asta inteleg din prezentarea produsului) (Nu ca nu ar fi ok ca ti se recomanda sa recomanda sa mergi la un doctor sa-ti recomande un regim alimentar care impreuna cu duo slim sa slabesti sanatos dar presupune alte cheltuieli pentru consultatia cu medicul si, de ce sa nu o spunem si pe asta, nici nu-i prea usor sa gasesti un nutritionist.)
    Oricum, succes si tare sunt curioasa cum a functionat la tine si cum a decurs cura de slabit cu duo slim

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine a functionat, nu miraculos, dar a functionat. Am avut 70 de kilograme cand m-am apucat de cura si acum am 65. E ceva...si am slabit la maini, la "burta", la picioare :) deci nu m-am tras prin inel complet, dar e bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pastilele astea sunt o mare porcarie...nu va mai lasati pacaliti de aceste ,,persoane''(cred ca e decat una singura) care sustin ca au slabit...

      Ștergere
  3. bianca_botanescu7 martie 2011 la 12:16

    Folosesc duoslim de 3 saptamani si ma simt foarte bine. Am slabit 5 kilograme dar nu am tinut dieta, am facut numai sport de 2 ori pe saptamana si am renuntat la masa de seara :) un lucru mare pentru mine in conditiile in care masa de seara era masa principala a zilei, ai apoi ma mai intreb de ce m-am ingrasat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt incantata de produs, am slabit destul de bine in primele 2 saptamani. Il recomand persoanelor care vor sa slabeasca pentru ca da rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu iau duo slim de 3 saptamani si ma ajuta foarte mult sa trec peste senzatia de foame si pofta de dulce, nu ma simt obosita sau slabita, sunt foarte ok si ma simt mult mai usoara. Acum am vazut ca au ceva promotii in luna martie, ca doar e luna noastra :).

    RăspundețiȘtergere
  6. @LAURA
    pe cine crezi ca pacalesti? sa mori tu ca folosesti duo slim pt slabit? SAU il folosesti sa-ti umpli portofelul ??

    Nu zic eu ca nu o fi un produs bun dar e nou si ma sperie disimularea voastra ...

    CRED ca fata asta care tine blogul e bleaga ca-ti aproba comentariile; eu una nu as face asta fara sa-mi dai ceva parale :))

    RăspundețiȘtergere
  7. a innebunit lumea cu publicitatea asta online, nu ma poti sa-ti dai cu parerea pe nicaieri ca gata e publicitate. am dat jos cenzura acum multi ani, asa ca fiecare poate spune ce vrea!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu am slabit cu DuoSlim,daca e bun produsul de ce sa nu vorbim despre el, daca avea rezultate negative la fel spuneam...mie chiar mi-a prins bine cura de 21 de zile cu duoslim. am dat jos 5 kilograme, am mancat aproape normal si am mers si la sala de 2 ori pe saptamana

    RăspundețiȘtergere
  9. @miranda
    :)) da chiar ca ...... :)) jos cu cenzura !!!!
    Jmeceria, Miranda, vezi prea bine, e ca nimeni nu sterge comentariile.... asa ca da-ti cu parerea dar intr-un mod responsabil :)
    Va pup si va multumesc pt ca alegeti blogul meu sa va exprimati opiniile!

    RăspundețiȘtergere
  10. e chiar bun DuoSlim, si eu l-am incercat. in 21 de zile am slabit 6 kilograme.

    RăspundețiȘtergere
  11. combinat cu sport si regim, duoslim a functionat bine la mine....am slabit 7 kilograme in 21 de zile, dar nu a fost usor!

    RăspundețiȘtergere
  12. eu le iau de 7 zile, am slabit 2 kg si .. tocmai am aflt ca sunt insarcinata. asa ca daca vrea cineva un flacon si bonus jumatate din altul sa lase mesaj. le dau cu 100 ron.

    RăspundețiȘtergere
  13. o mare MINCIUNA. Am luat 2 sapt. si.... NIMIC.
    am transmis un mesaj ”firmei” cum ca as vrea sa inapoiez produsul si sa primesc inapoi banii, si am primit un raspuns, sa mai incerc. OK, am mai incercat o sapt si ...TOT NIMIC. Dar acum nici un raspuns la mailuri. Exista protectia consumatorului fratilor. Nu va lasati pacaliti. NU credeti parerile pro. Am ajuns la concluzia ca sunt postate de EI, cine o fi aceasta firma fantoma cu numele SC Eclipse Development SRL, si un site mai mincinos decat parerile afisate: duoslim.ro. OK, nu imi ramane decat ANTIRECLAMA. Aveti grija de voi si de banii vostri stimati cumparatori.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am incercat DuoSlim, ArpFarm si InteractivSlim si nimic. Pentru mine 2kg minus dupa o luna de cura egal 0. Plus ca am renuntat la dulciuri. Sunt o mare prostie pastilele astea.
    In schimb ceea ce mi-a schimbat viata au fost ceaiul si pastilele Zein. Sunt cele carora le face reclama Botezatu. O colega mi le-a recomandat. Le-am luat de pe site-ul www.slabut.ro Dupa 2 luni am slabit 12kg. Pentru mine este ceva WOW pt ca arat de foarte bine acum ca am ajuns la 62kg, nu am vergeturi, pielea este ferma, nu este lasata absolut de loc si cel mai tare este faptul ca nu am pofta de mancare, DE DULCE, de nevoia de a rontzai ceva din ora in ora.
    Va recomand cu caldura Zein.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu pana la urma mi-am facut curaj si l-am incercat si am slabit la prima cura de 21 de zile 5,5 kg. Nu stiu, dar eu nu am auzit nimic concret de rau despre acest produs si nici nu m-am simtit rau cat timp l-am folosit. Asa ca o sa mai continui...

    RăspundețiȘtergere
  16. M-a ajutat foarte mult sa-mi stapanesc poftele, nu am mai mancat pe saturate, puteam sa supravietuiesc si fara sa mananc dulce, este de mare ajutor pofticiosilor. Am slabit in total 13 kg, 10 kg in timpul curei si inca 3 in urmatoarele 3 saptamani de cand am intrerupt...e foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu stiu ce sa zic, Alina, pe mine DuoSlim nu m-a ajutat....

    RăspundețiȘtergere
  18. Vrei sa spui ca nu ai slabit nici macar un kg?

    RăspundețiȘtergere
  19. DuoSlim m-a ajutat sa slabesc 13 kg intr-o cura de 21 de zile. Am tinut dieta disociata si am facut miscare de doua ori pe saptamana! Pentru mine a fost ok!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi-am propus sa slabesc 10 kg, am facut sport o data pe saptamana si am luat duoSlim. Nu mi-a fost greu, arat foarte bine acum, s-a mai dus si din celulita. Eu sunt multumita!

    RăspundețiȘtergere
  21. O singura cura am tinut in ianuarie, iar de atunci ma mentin foarte bine. E important sa-ti doresti sa ramai asa...si mai ales sa-ti controlezi mereu greutatea ca sa actionezi din timp

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu l-am comandat alaltaieri, sper sa revin si eu cu un astfel de rezultat. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  23. Degeaba veniti cu "parerile" bune despre Zein!!! Multa lume acuza reactii adverse la utilizarea lui. Din dorinta voastra de a face bani imbolnaviti o gramada de oameni!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu azi termina cura de 21 de zile :)
    Am slabit 7 kg, sa vad cum ma prezint dupa Paste!
    Si Paste Fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  25. M-am lasat convinsa si eu duo slim, mare greseala, am luat pastilele doar 4 zile dupa care n-am mai avut curaj sa le iau, de slabit n-am slabit nici un gram, chiar m-am ingrasat in 4 zile cateva sute de grame chiar daca am mancat mai putin ca inainte. N-am mai avut curaj sa le iau pentru ca ma trezeam noaptea cu intepaturi in inima destul de puternice daca ma trezeam din somn, probleme cu inima nu am, iar ziua simteam ca nu-mi ajunge aerul,ma chinuiam sa respir. Dupa ce n-am mai luat m-am simtit foarte ciudat, o stare ca de sevraj. Zicea cineva pe un forum ca si etnobotanicele sunt tot produse naturale, cam asta cred ca e si cu dou slim in cazul meu. eu zic ca mai bine mai grasuta decat moarta. Succes la slabit natural!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu tind sa nu prea cred ce spui. Nu am vazut pe nimeni sa se ingrase de la plante, gen soc, ceai verde...nu a acuzat nimeni astfel de reactii...eu mai repede te credeam daca spuneai ca nu au avut efect, dar sa spui ca ai avut intepaturi in inima ...Poate chiar ai luat etnobotanice, nu duoslim!
    Ai grija de tine, iar daca viitoare cand vrei sa ne spui ceva, fi sigura ca nu esti sub influenta a...stii tu ce!

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu il tot folosesc de 3 luni si nu am nicio problema si slabesc foarte bine. Ma gandesc totusi ca trecut destul de mult timp si imi puteau face rau pana acum, dar la mine functioneaza perfect!
    Am si prietene care il folosesc si la fel functioneaza. De unde l-ai cumparat? Si ce ai mancat?

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu am auzit la nimeni asa ceva! Nu cred ca ai patit asa ceva, defapt nici nu cred ca le-ai luat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Vreau si eu sa urmez o astfel de cura, numai ca ma ingrijoreaza 2-3 mesaje negative lasate de altii. Cine a folosit acest produs, puteti sa-mi spuneti daca sunt rezultate pozitive in urma folosirii acestuia?

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu am folosit slim&fit si detoxicolon si am slabit 12 kg in 7 saptamani. Sunt foarte multumita!
    l-am luat de la www.slimandfit.ro

    RăspundețiȘtergere
  31. Am 10 zile de cand folosesc duoslim si am slabit 7 kg, cu salate si o ora de plimbare in parc! E super ca nu imi e foame si ca in fiecare dimineata am scaun!

    RăspundețiȘtergere
  32. La mine nu merge din pacate. Nu are nicio treaba cu foamea ... nu vad nici o ameliorare a apetitului.
    Medicul de familie a zis ca foamea vine de la excesul de toxine in organism .... asa ca nu e bun pt toata lumea iar astia care il vand ar trebui sa ne si spuna in ce cazuri nu functioneaza .. bani aruncati degeaba

    RăspundețiȘtergere
  33. Hei,eu iau duoslim si ma simt foarte bine cu el, numai ca la inceput manacam ca de obicei, iar in 2-3 zile mi-am dat seama ca mananc fara sa imi fie foame si chiar daca ma saturasem...acum am injumatatit portiile si tot simt ca e mult!

    RăspundețiȘtergere
  34. nici la mine nu a functionat duoslim,desi am tinut si regim,nu chiar drastic,dar oricum fara prea multe calorii. Poate cei care au slabit(daca au slabit intr-adevar),posteaza si regimul alimentar asociat curei de duoslim...

    RăspundețiȘtergere
  35. poate sa-mi spuna cineva daca te simti rau cand iei pastilele astea?stari ciudate,ameteli,palpitatii...?mai bine grasa si sanatoasa,decat moarta,sa-mi las cei 3 copii orfani...astept raspuns de la cineva care a luat si poate sa spuna ce si cum.merci.

    RăspundețiȘtergere
  36. Draga mea nu stiu cat de corect e cand spui "grasa si sanatoasa" ca nu prea se impaca una cu alta.

    Eu nu am folosit duo slim (o cumnata a mea l-a folosit si nu a avut rezultate multumitoare dar nici probleme de sanatate nu a avut.
    Personal, am inceput de aproape 3 saptamani o cura de detoxifiere si slavire cu detoxicolon si slimandfit, ma simt super ok, nu sufar de foame si am slabit deja aproape 5kg
    Sunt convinsa ca am sa slabesc toate cele 12 kg cu care am ramas dupa nastere si ca am sa ma mentin fara probleme pt ca aceasta cura m-a ajutat foarte mult sa-mi corectez felul in care ma alimentam si m-a motivat sa fac si ceva mai multa miscare
    Succes si voua!

    RăspundețiȘtergere
  37. Ca sa slabesti trebuie sa mananci sanatos si sa faci si sport. Duoslim este supliment alimentar si te ajuta sa slabesti daca esti hotarat sa ai un stil de viata sanatos. Cine nu a slabit cu duoslim inseamna ca nu a optat pentru un astfel de stil. Multa sanatate!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Au acelasi efect ca si duoslim, dar duoslim e mai ieftin!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. unde e mai ieftin duoslim decat slim&fit si detoxicolon?
    Eu am luat de aici 2 cutii de detoxicolon si doua de slimfit (un program complet de detoxifiere si slabire pentru 3 luni) si am platit vreo 380 lei (pt 3 luni, repet!)
    Duoslim pt 3 luni ar costa, cu curier cu tot (cand iei programul pt 3 luni desigur) vreo 390 lei.
    In plus, duoslim iti mai si recomanda sa mergi la un nutritionist ...alti 50-100 lei ... uite ce spne: << Toate acestea asociate cu o dieta alimentara recomandata de medicul nutritionist sau medicul curant ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu cosecinte grave asupra sanatatii sau esteticii. Pentru a obtine cele mai bune rezultate este bine sa asociati cura cu DUOSLIM cu exercitii fizice si o dieta alimentara adecvata! >>

    RăspundețiȘtergere
  40. Au o promotie acum si se ajunge la un pret mult mai ok decat slim&fit si detoxicolon. Mie mi se pare foarte ok ce recomanda ei, oricine trebuie sa faca sport si sa manance sanatos, indiferent daca vrea sa slabeasca sau nu. Cunosc multe persoane care au luat diverse capsule, au slabit, au revenit la vechiul obicei, iar cand au vrut sa slabeasca cu aceleasi capsule, nu a mai fost niciun efect. Nu va mai dati organismul peste cap si adoptati un stil de viata sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  41. Pt cele doua comentarii de mai sus
    Ce faceti voi aici? sunteti consumatori de slimfit si duoslim sau vindeti aceste doua produse?

    Oricum ... m-ati facut curioasa si am fost pe site-urile celor doua produse si inclin sa cred ca cea mai buna alegere ar fi slimfit si detoxicolon daca vrei o cura de slabire si detoxifiere

    RăspundețiȘtergere
  42. Am o intrebare pt cele care spun ca au slabit cu duo slim: dupa cat timp ati observat efectele? eu iau de o saptamana, dar niciun rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu m-am cantarit la sfarsit, nu stiu sa-ti spun cand am dat primul kg jos. Cert e ca nici eu nu am fost foarte incantata la inceput, dar nici nu ma stresam cu gandul ca sunt la dieta. 21 de zile trec repede, iar la final ai sa vezi rezultate atat la cantar cat si la marimea hainelor. Succes

    RăspundețiȘtergere
  44. .... incantata!?!? ... sau ca mine, dezamagita!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Eu am avut cu 1 sau 2 kg mai putin, dar am facut sala si grasimea s-a transformat in fibra. La imbracaminte am cu doua marimi mai putin. Difera de la persoana la persoana. Maica'mea a slabit 8 kg si se vede foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  46. Iar eu cred ca tu esti unul dintre cei care au de castigat daca duo slim se vinde ....

    RăspundețiȘtergere
  47. in continuare la anonim de mai sus:
    si tu esti de la concurenta?

    Vad ca discutati despre duo slim in special dar si despre slim&fit
    eu am slabit 5 kg cu slim fit

    RăspundețiȘtergere
  48. eu am renuntat la ele. bani aruncati, sincer. nu mi-au taiat nici pofta de mancare, nici pofta de dulce, ba mai mult decat atat imi era si foame si aveam pofta si de ceva dulce la un moment dat.
    din tot ce am incercat pana acum, HERITAGE ELITE au fost cele mai bune. pacat ca nu se mai gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  49. Pai normal ca nu se mai gasesc pentru ca nu erau naturale. Daca erau intradevar bune existau si acum :)))))

    RăspundețiȘtergere
  50. Subscriu, bani aruncati, dupa virulenta atacurilor de mai sus la comentul meu inclin sa cred ca cei interesati de vanzarea acestui produs au mai multe id-uri si posteaza peste tot mesaje pozitive pentru promovare(chiar am citit asta pe undeva ca s-ar practica).la mine, si ma bucur sa constat ca nu sunt singura, nu a functionat.

    RăspundețiȘtergere
  51. Subiectul mesajului: Re: DuoSlim e cel mai bun produs de slabit din cate am utiliScris: Lun Apr 04, 2011 4:36 pm


    Site Admin

    Membru din: Joi Iul 22, 2010 4:31 pm
    Mesaje: 3 Nu am spus ca nu este bun, am spus ca nu este cel mai bun. "Marele Admin" dezaproba modalitatea dumneavoastra de promovare. V-ati creat mai multe id-uri de yahoo si ati postat comentarii. Da, e simplu sa ne dam seama, commenturile, desi au id-uri diferite vin de la acelasi calculator.

    RăspundețiȘtergere
  52. Sunt o gramada de persoane cu vechime pe forumuri care sustin ca au slabit cu acest produs...nu stiu ce sa zic,poate si "Site Admin" a avut un interes sa spuna acest lucru, sau poate e adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  53. Heloooo fetelor care-i treaba cu "site admin" ca eu nu inteleg ce vreti sa spuneti ...
    Credeti ca va sterg comentariile sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  54. vrajealaaaaa!!!!!1 iau de 2 saptamani si nici gram!!!!!! fac si kangoo jumps si datorita alora am dat jos 1 kg la 2 sapt ca asa am dat si pana sa iau pastilele,ca am zis sa mai accelerez putin!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Ca sa slabesti iti trebuie multa munca si rabdare! O saptamana nu este relevanta! Cel putin asa e la majoritatea persoanelor!

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu am slabit 12 kg cu doua cure de duoslim! Din punctul meu de vedere este un produs eficient si il recomand cu incredere!Si nu e nicio teapa

    RăspundețiȘtergere
  57. Felicitari, ai tinut dieta?
    Cat dureaza doua cure?

    RăspundețiȘtergere
  58. Da, am tinut dieta! Nu ai cum sa slabesti daca bagi in tine tot timpul. Dieta mea a constat in injumatatirea portiilor si atat, iar doua ori pe saptamana am iesi la alergat. Iar daca nu luam duoslim nu rezistam, pentru ca brusc mancam mult mai putin, iar pe la jumatatea dietei nici nu mai simteam nevoia sa manac toate prostiile, mai ales dulciuri. Si nu stiu cat de relevante sunt mesajele voastre, nu veniti cu nimic concret, decat cu un alt produs care e cel mai bun si atat!

    RăspundețiȘtergere
  59. Rezultate am avut si eu, cu dieta bineinteles. Toata chestia cu duoslim e ca m-a ajutat sa imi stapanesc foamea si mi-a reglat digestia. Il recoman pesoanelor care tin dieta!

    RăspundețiȘtergere
  60. Eu am tinut dieta (-500 calorii) am mancat doar legume, fructe, carne fiarta si fripta, salate inainte de fiecare masa cate 2 plimbari lungi zilnic (cu cainele) am luat si duo slim dar nu am slabit mai mult de 3-500 grame saptamanal si sunt convinsa ca tot atat as fi slabit doar cu dieta ... in legatura cu foamea nu am de unde sa-mi dau seama pentru ca papam de 5 ori pe zi si f. multe salate asa ca nu aveam cum sa sufar de foame oricum

    Acum tin aceiasi dieta dar inlocuiesc masa de dimineata cu un iaurt cu colonhelp; au trecuut doar doua zile si nu prea am ce sa va povestesc decat ca ma cam durut capul (aud ca asta e semn ca a inceput detoxifierea

    Sa mai treaca ceva zile si am sa revin cu info
    succes! (poate aratam si noi mai bine anul asta la plaja :) )

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna Mirela!

    Multumim pentru experienta impartasita si te asteptam cu noi vesti bune; ce te rog, insa, comentarii despre ColonHelp se posteaza aici (pagina asta este dedicata discutiilor despre duo slim)

    Oricum, pentru ca ai adus vorba despre ColonHelp, am sa completez cu un linc de unde poate fi cumparat www.zenyth.ro/comanda/ sau pentru promotia aniversara (primesti si cartea Ghidul Dr Jensen pentru detoxifiere intestinala, aci www.colonhelp.ro/aniversare-colonhelp

    RăspundețiȘtergere
  62. Am inceput si eu sa ma interesez despre acest produs (duoslim). Ca orice produs pentru slabit sunt convinsa ca efectele variaza de la om la om. Cert este ca rezultate spectaculoase se obtin doar cu dieta, ceea ce e si normal. Am sa revin sa va spun ce si cum.
    Am incercat si colonHelp, dar pentru mine este prea puternic!

    RăspundețiȘtergere
  63. buna fetelor
    este bun de ceva acest produs duo slim da rezultate

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna fetelor, sunt Iulia si am inceput cura cu duoslim pe 21 iunie, promit sa va tin la curent de evolutia meaa...
    pana azi am cam avut aceeasi pofta de mancare (chiar si in ciuda temperaturilor de afara), dar incerc sa numai manac dulciuri (asta e problema mea)

    RăspundețiȘtergere
  65. salutare tuturor! eu tin cure de slabire de cand ma stiu...slabesc, ma ingras...am incercat destule pastilute minune dar din pacate ele nu au efectul scontat la toata lumea.din contra, poate acum nu va dati seama cat de nocive pot fi dar mai tarziu...(pana la urma, otrava tot din ierburi se ia). singura modalitate de a slabi este prin a face sport si printr-o dieta sanatoasa( fructe, legume, carne la gratar sau fiarta), fara fainoase, dulciuri, sucuri. incercati! intr-o saptamana nici nu o sa mai vreti sa auziti de pastilele minune, ceaiuri, etc! succes!

    RăspundețiȘtergere
  66. Anonim, trebuie sa ai ambitie, doar nu te fac pe tine cateva prajituri! Invata sa spui NU VREAU atunci cand iti ofera cineva, pana la urma o sa-ti intre in reflex. Si eu am o probema cu dulciurile, sunt disperata dupa ele, dar pana la urma a trebuit sa iau initiativa si sa ma gandesc la cat de slaba pot fi daca renunt la ele! Satisfactia e mai mare atunci cand arati bine decat atunci cand mananci praji! E bun si duoslim in dieta, ii da organismului cele necesare, deci nu mai trebuie sa suplimentezi dieta!!! Totul depinde doar de vointa fiecaruia!

    RăspundețiȘtergere
  67. Cine imi poate spune si mie ce scrie pe prospectul acestui produs?

    RăspundețiȘtergere
  68. Ce anume te intereseaza de pe prospect?
    E destul de mare, deci cam dificil sa ti-l transcriu pe tot

    RăspundețiȘtergere
  69. din prospect, pe scurt (nu vreau sa abuzez de amabilitatea ta - pt care iti multumesc) as vrea sa aflu:

    - care sunt recomandarile in administrarea acestor pastile de slabit (o anumita dieta ... program de exercitii fizice etc)
    - contraindicatii
    - posibile reactii adverse

    Am aceasta rugaminte ca de multe ori ce apare pe un site de prezentare sunt doar lucrurile frumose si fericite pe cand in prospect care, cred eu, e ca un fel de contract cu clientul, mai sunt stipulate si alte conditii ...

    Multumesc mult!

    P.S. Daca ai prospectul inseamna ca ai cumparat aceste pastile de slabit duo slim ... le-ai folosit? ce rezultate ai avut?

    multumesc inca odata!

    RăspundețiȘtergere
  70. Pe prospect la alimente recomandate scrie asa:
    Supe: legume, pui, varza
    Legume crude sau gatite (la cuptor sau la gratar, fara ulei): castraveti, varza, ridichi,ardei, conopida, brocoli, fasole verde, spanac, dovlecei, telina, ceapa, ciuperci, usturoi, praz, sparanghel, anghinare, andive;
    Fructe: mere, piersici, capsuni, portocale, pere, caise, kiwi, lamai, prune, cirese, prune, pepene rosu si galben, pomelo, mandarine;
    Alimente de origine animala: carne (la cupotor sau la gratar, fara ulei) de peste, pui, vita, peste,branza de vaci slaba, maxim 1 ou pe zi, lactate cu continut de grasime mai mica de 7%;
    Lichide: minim 2 litri/ zi, apa, ceai sau cafea, indulcite doar cu miere, maxim 500 ml suc/ saptamana;

    RăspundețiȘtergere
  71. Contraindicatii:
    copiilor sub 14 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor care prezinta alergii la vreunul din ingredientele inscrise pe prospect.
    In prospect nu sunt specificate reactii adverse, in schimb este specificat faptul ca daca se asociaza o dieta cu duoslim se realizeaza o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu consecinte grave asupra sanatatii sau esteticii.
    Cam asta mi-ai cerut :)
    Am folosit in iarna duoslim si am slabit 9 kg intr-o cura, si nu am avut nici probleme de sanatate!
    Daca vrei sa il incerci poti sa o faci fara griji! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  72. Multumim frumos, pe mine ma interesau aceste informatii!

    RăspundețiȘtergere
  73. Eu am slabit 12 kg intr-o luna cu duoslim si o dieta facuta de mine :P

    RăspundețiȘtergere
  74. Pentru fata de deasupra ...
    Felicitari! dar ne spui si noua cate ceva despre dieta facuta de tine?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  75. Bineinteles ca va spun!
    Dimineata mancam orice pt ca pt mine micul dejun e cel mai important. La pranz intotdeauna ciorba (de orice fel) / supa , pe la 4 mancam compot de piersici cu iaurt,iar seara de cele mai multe ori mancam salate ( cu ton, pui, etc), iaurturi sau iar ciorba. S-a intamplat sa mai mananc si pe langa dieta mai ales in week-end, dar nu am facut excese.
    In timpul dietei nu am mancat fructe pentru ca mi-a fost teama sa nu fac aciditate la stomac. Acum le-am bagat iar in meniu :)
    Imi pregateam tot timpul mancarea pt serviciu si astfel am evitat sa-mi cumpar tot felul de prostii. A fost greut in prima saptamana pt ca mancam cu toti colegii iar ei serveau pizza, fripturi, cartofi prajiti, cotlete de berbecut,mc, kfc, etc. Dupa, nu mai pofteam la nimic.
    Si uite asa am reusit sa slabesc, dar sincer va spun ca nu cred ca reuseam fara duoslim, mi-a taiat poftele de tot ce consideram eu ca era mai bun :)))
    Azi nu mai pot sa mananc fastfood-uri sau mancaruri grase!

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  76. Multumesc pentru descrierea dietei pe care ai folosit-o impreuna cu duoslim

    RăspundețiȘtergere
  77. Multumesc si eu celei care ne-a scris prospectul aici.Cred ca o sa-mi comand si eu,nu am foarte mult de slabit, dar nu am ambitie sa duc pana la capat o dieta:(

    RăspundețiȘtergere
  78. Am vrut sa incep o cura de cu Duo Slim dar....tot cautand info despre duo, am ajuns pana la urma sa slabesc cu Slim&Fit toate cele 8kg pe care le aveam in plus in 5 saptamani de cura.
    Sunt destul de multumita ... nu mai mi-era foame, nici pofta de dulce nu ma mai omora ... si cu toate ca nu prea mai mancam ca nu mai mi-era foame ... mai mult fortat (si multe legume) eram destul de energica sa stau dupa funduletul baiatului meu neastamparat (4 anisori - va dati seama cata alergatura toata ziua dupa el :) )

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  79. Si despre duoslim ce ne poti spune?

    RăspundețiȘtergere
  80. Cred ca m-ai inteles un pic gresit Julia; eu nu am folosit Duo Slim dar am flirtat un pic cu aceste pastile de slabit ...
    Daca insa te referi la faptul ca am cautat informatii, ce pot sa-ti spun ... din moment ce am ales alt produs ... sincer mi se parea ca lumea nu vorbeste prea bine despre Duo Slim ...
    In rest compozitia mi se pare ok ... si ar putea sa te ajute daca tii dieta si faci miscare.

    Dar, pentru ca am folosit, eu iti recomand slimfit

    RăspundețiȘtergere
  81. Cred ca ideea era sa lasi mesaj la slim&fit :)))

    RăspundețiȘtergere
  82. Cred ca te amuzi degeaba; nu prea reusesc, se pare sa ma fac insteleasa ori toata lumea ar trebui sa aiba si ganduri ascunse (dupa parerea ta)

    Am ajuns pe acest forum curioasa daca am facut o alegere buna cu slim&fit sau era mai bine daca ramaneam la duoslim ...

    Sunt multumita de duoslim dar stii cum e ... daca eram si mai multumita cu duoslim ...

    Nicidecum nu am venit pe aici cu gandul sa las mesaje pe aici.

    Si daca vezi bine, mesajul este semnat cu adresa acestui blog ... prin urmare e pus de admin ... nu de mine ...

    Imi pare rau daca m-ai inteles gresit

    RăspundețiȘtergere
  83. Cine a luat duoslim, vreau sa-mi spuna si mie daca a ramas cu vergeturi sau cu piele lasata, va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  84. Ramo ... daca slabesti fara sa faci exercitii pentru tonifiere musculara, antrenament cu greutati si mai ales cand slabesti mai mult, pielea va ramane lasata

    vezi cate ceva pe acest subiect aici: http://despre-slabit.info/blog/?p=1561

    RăspundețiȘtergere
  85. Ramo, eu nu am facut sport ( cu toate ca sunt pro, nu aveam timp) insa am folosit creme de corp si am facut si impachetari :)
    Am pielea foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  86. Depinde si de piele, daca este elastica nu o sa ai probleme. Daca stii ca e mai pretentioasa baga lotiuni!

    RăspundețiȘtergere
  87. E bunut duoslim,am slabit si nu am tinut dieta! Probabil daca tineam spuneam ca e bun :P

    RăspundețiȘtergere
  88. De cand ma stiu sunt innebunita dupa dulciurile facute in casa. Mama e foarte priceputa in ale dulciurilor si m-a invatat si pe mine. Culmea, ies la fel de bune, insa am o mare problema. M-am cam ingrasat, as vrea sa incerc si eu produsul asta mai mult ca sa-mi reduca pofta de dulce...daca nici cu el nu merge inseamna ca fac cele mai bune dulciuri :P

    RăspundețiȘtergere
  89. Dupa ce slabesti poate ne dai si noua niste retete :P:P
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  90. Cu mare placere. Maine ma cantaresc :P

    RăspundețiȘtergere
  91. Merge treaba, am slabit 3,4 kg!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Ma intereseaza sa-l cumpar din farmacii, stiti unde il pot gasi?

    RăspundețiȘtergere
  93. Din bacau :)
    L-am comandat de pe net, ms oricum!

    RăspundețiȘtergere
  94. duo slim..cea mai mare tzeapa!!!!!! nu-s bune de nimik. le-am incercat eu... si park n-ar fi fost de ajuns am mai "castigat" 3 kg in plus la sf celor 3 sapt.. si unde mai pui ca am tinut si regim!!!! luati aminte... knd mai vreti sa comandati produse de "genul" informati-va mult mai bine dekt am facut-o eu... daca nu vreti sa aruncati d-aiurea niste bani.

    RăspundețiȘtergere
  95. Nu te supara, ce regim ai tinut?
    P.S: nu am nimic cu tine, dar de ce nu scrii corect?

    RăspundețiȘtergere
  96. Asta este generatia messenger. Nu ai ce sa ceri, sunt incuiati!

    RăspundețiȘtergere
  97. Sunt incuiati sau nu, au reptul la opinie. Cu toate ca ma intreb si eu cum a reusit sa se ingrase cu dieta si suplimente pt slabit?!?

    RăspundețiȘtergere
  98. Si eu am slabit 12 kg, il recomand!

    RăspundețiȘtergere
  99. Toata lumea vorbeste despre acest produs,e asa bun?

    RăspundețiȘtergere
  100. Am fost dezamagita la prima cura pentru ca nu am reusit sa slabesc decat 3 kg, insa nu m-am lasat descurajata si am mai incercat o cura in care am skabit 6 kg. Depinde de la organism la organism, insa este foarte important sa nu renunti daca ai rezultate prea putin multumitoare. Succes si voua si aveti grija de voi.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  101. Va multumesc pentru informatii. M-am hotarat si eu sa incerc acest produs. De doua luni urmez un tratament pe baza de orz verde, insa rezultatele sunt cam mici, in sensul ca nu am reusit sa slabesc mai mult de 3 kg intr-o luna. Dupa sarbatori am sa combin aceste produse sa vad daca am sa reusesc sa slabesc mai mult. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  102. chiar nu au efecte secundare aceste pastile? cate se iau pe zi si cat are un flacon

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna seara dragii mei si La Multi Ani!Eu mi-am cumparat si le folosesc de curand. Nu am stari de rau, sunt 2 flacoane, de zi si de noapte, si se iau pe rand dimineata si seara cate una. Sper ca te-am ajutat. Iti doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  104. Amalia, spune-mi te rog daca ai avut schimbari si la nivelul pielii, gen vergeturi si celulita. Ma intereseaza un produs de slabit de slabit care sa ma ajute si in privinte acestor aspecte. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  105. De 3 saptamani iau Fiborbar si L-carnitin de la Redis dar nu am dat jos nici 1 kg.As vrea sa incerc Duo slim dar ma tem din cauza unor comenturi contra.Nu st ce sa cred, daca sunt comenturi ale concurentei sau persoane care au incercat produsul.

    RăspundețiȘtergere
  106. am inceput de azi sa iau duoslim. so far so good - pot sa spun ca mi s-a redus pofta de mancare, de dimineata de cand am luat sunt insotita de o stare de bine, ajuta tranzitul... si sper ca asta inseamna ca pastilele isi fac efectul. sunt foarte curioasa cat slabesc la sfarsitul celor 21 de zile. tin si dieta, evident, dar nu ma infometez, azi am mancat un iaurt dimineata si la pranz niste legume asortate cu ton. pana maine nu cred ca mai pot manca nimic. faptul ca mi-au inhibat apetitul, ceea ce era o mare problema fiinda imi era foame tot timpul, ma face sa cred ca pastilele sunt intr-adevar eficiente. eu recomand! apropo, eu nu am luat de pe site-ul lor, am gasit la o farmacie online cu 89 de lei. sunt multumita si e de abia prima zi! eu sper sa slabesc!

    RăspundețiȘtergere
  107. De la 120 am ramas tot la 120. Am mancat ponderat atata tot. Regimul cu varza de acum 12 ani a avut efect: 40 kg in decursul unui an. Consider ca daca respecti ce spun producatorii acestor pastile sa nu mananci aia si aia poti sa slabesti dar nu din cauza acestor pastile. Decat sa mai aruncati cu banii dvs mai bine va cumparati ingredientele pentru ciorba de varza care banuiesc ca este si mult mai sanatoasa. Daupa cum vedeti sunt impartial si nu recomand alt medicament minune. Sunt operat pe cord si tare bine ar fi fost sa fie adevarat. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  108. Salutare. Am citit toate comentariile si cred ca o sa imi iau si eu Duoslim. Am incercat de cand ma stiu tot felul de cure de slabire, asociate cu pastile sau suplimente alimentare pentru slabit, dar nu m-a impresionat nimic pana acum. Cred ca toata lumea stie ca exercitiul fizic in combinatie cu o dieta echilibrata reprezinta cea mai sanatoasa solutie, dar hai sa fim seriosi...unii dintre noi muncim de dimineata pana seara si nu avem timp sau conditiile necesare la servici sa ne preparam si sa consumam apoi 3 mese/zi + 2 gustari sanatoase, asa cum e recomandat, iar dupa servici, nu mai avem de unde sa adunam energie sa alergam sau sa mergem la sala. Nu caut o scuza pentru persoanele ocupate, dar asta e realitatea. Eu una de aceea apelez si la suplimente/pastile. Oricum, dincolo de micile polemici inutile care s-au iscat aici, am gasit informatii folositoare. Multumesc si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  109. buna .sunt oana am 28 de ani am doi copii si asi avea o intrebare daca cumva stiti .am hepatita b virala asi putea lua acesta pastile .am nevoie sa slabesc .va multumesc astept parerile voastre

    RăspundețiȘtergere
  110. Am comandat vineri pastilele si maine iarasi e vineri si inca nu au ajuns,iar pe site scrie ca ajung in maxim 2 zile.Oricum nu aveam o parere buna despre pastile in general,acuma ma conving ca si pastilele si cei care le vand sunt NESERIOSI!

    RăspundețiȘtergere
  111. Am luat 4 zile Duoslim,comandat de pe fundeal,si am avut niste stari de rau,dureri de burta,rinichi,senzatie de diaree,incat am renuntat la ele si desi stiam,m-am convins inca o data ca sportul si mancarea sanatoasa sunt cele mai bune.Care vrea Duoslim....le donez eu,dar nu va recomand.

    RăspundețiȘtergere
  112. Nu se mai poate posta aici?

    RăspundețiȘtergere