Cum slabesti cu ColonHelp?

Cum slabesti cu ColonHelp? a fost publicat de Olivia O. la miercuri, iunie 15, 2011, in Pastile de Slabit -> / / si a primit 1 comentarii
Daca ai folosit sau vrei sa folosesti ColonHelp pentru slabit te asteptam cu pareri, intrebari, raspunsuri si comentarii pe acest Forum ColonHelp

Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Cum slabesti cu ColonHelp?

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , colon help, ColonHelp, colonhelp pentru slabit Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Cum slabesti cu ColonHelp?

Un comentariu:

  1. Maria Dancu, Bucuresti.15 februarie 2012, 12:25

    Sunt multumita de Colon Help, initial l-am vrut pentru detoxifiere, curatarea colonului, colesterol si in speranta ca ma paote ajuta sa rezolv niste probleme de piele. Slabitul este un beneficiu pe care l-am observat, plus ca am ramas cu niste modificari de dieta, obiceiul de a bea apa si o anumita ordine si constientizare in ceea ce mananc (dupa care am citit pe site-ul Colon Helpului m-am mai educat...lol).

    Chiar il recomand, nu doar pentru slabit, ci pentru sanatate in general, ori sanatatea se vede pe piele, pe par, in starea generala.

    RăspundețiȘtergere