de ce nu slabesc cu Acai Berry Thin?

de ce nu slabesc cu Acai Berry Thin? a fost publicat de Andreea la vineri, martie 18, 2011, in Pastile de Slabit -> / si a primit 19 comentarii
de ce nu slabesc deloc cu pastilele acai berry thin? am deja 2 saptamani de cand le iau si nu am dat jos nici un kilogram? sunt foarte dezamagita este primul produs care nu actioneaza deloc asupra corpului meu de ce? astept niste raspunsuri si voi returna flaconul.




Autor Post: sim; postat la 02-03-2011

RASPUNS:
Buna, Sim!
Spui ca "este primul produs care nu actioneaza deloc asupra corpului meu"; sa intelegem din asta ca ai mai folosit si alte produse (pastile) de slabit?
In ceea ce priveste suplimentul alimentar Acai Berry Thin, am sa ignor nu putinele comentarii negative si am sa incerc sa identific (si cu ajutorul tau) in ce mod ne putem astepta sa ne ajute acai berry thin la slabit:

Asa cum se mentioneaza in prezentarea produsului, Acai Berry Thin iti ofera:
  • mai multa energie - ai resimtit Sim mai multa energie? Pentru a te ajuta la slabit aceasta energie trebuie sa consumi  surplusul de energie in exercitii fizice care sa "topeasca"  grasimile
  • acai berry este un bun antioxidant - antioxidantii ajuta la detoxifierea ficatului (un ajutor indirect pentru dieta de slabit; te ajuta in sensul ca o buna digestie e mai buna in slabire decat o digestie proasta); Deasemenea, cu cat consumam mai multe alimente bogate in antioxidanti, cu atat celulele vor primi  primi mai mult oxigen ceea ce ajuta la o mai eficienta "topiere" a tesutului adipos
Dupa cum vezi, Sim, proprietatile acai berry nu releva o actiune directa in procesul de slabire (nu reduce aportul caloric si nu accelereaza, fara exercitiu fizic, procesul de ardere a grasimilor - doua actiuni fara de care nu prea este posibil un rezultat de slabire)
Pentru slabire sanatoasa si eficienta, care sa te ajute sa ajungi La greutatea normala Dar si sa o mentii presupune urmatoarele masuri:
- asigura-te ca ai curatat organismul de toxine inainte de a incepe cura de slabit propriu-zisa; incepe o cura de detoxifiere inainte de a incepe cura de slabire; un excelent supliment alimentar din plante pentru detoxifierea colonului ar fi DetoxiColon
- corectarea alimentatiei (zilnic 5 mese regulate, alimentatie sanatoasa, preponderent alimente cu volum mare si calorii putine)
- reducerea portiilor (Daca foamea nu te lasa, iti recomand un supliment care reduce pofta de mancare
- corectarea stilului de viata (evitarea sedentariusmului cu un program regulat de miscare, somn suficient, managementul factorilor de stres)
- "mai multe calorii afara!"; ceva exercitii fizice nu strica nimanui - mai ales cuiva care vrea sa slabeasca. Nu trebuie sa apelezi la antrenamente epuizante la sala, poti face exercitii simple si eficiente acasa si in  plus, acelasi supliment de care-ti spuneam mai sus ca reduce pofta de mancare, contine plante care accelereaza arderea grasimii - o buna completare pentru ceea ce arzi cu cele cateva exerciti fizice (iata aici cateva sfaturi)
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum de ce nu slabesc cu Acai Berry Thin?

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Acai Berry Thin, intrebari pastile de slabit Adauga sau vezi comentarii si pareri despre de ce nu slabesc cu Acai Berry Thin?

19 comentarii:

  1. cred ca au doar pret si reclamă si pastilele de slabit eu am incercat diverse ,dar nu au nici un rezultat,cel mai bun randament are o dieta pe grupele de sînge.

    RăspundețiȘtergere
  2. spunetimi si mie va rog daca slabesti de la acai berry thin eu am dat comanda si nu stiu ce sa fac sa le iau sau nu am vazut prea multe com si sunt un pic dezamagita:(:(:(:(

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am luat pastilele "minune", si nu am slabit nici macar 1 kg.

    RăspundețiȘtergere
  4. am terminat de luat pastilele acai berry thin si nu am slabit de loc si di contra ma angras mai rapid am pus 5kg

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu iau de 10 zile acai berry thin. Pe langa faptul ca nu am dat jos nici macar 1 kg. m-am ingrasat 1.5 kg nu stiu ce sa fac daca sa continuu sau sa ma opresc!
    Este cineva care a slabit de la pastilele astea?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca au dreptate cei care spun ca nu au slabit, pentru ca si eu am comandat pastilele de slabit Cider-vin si de o saptamana nu am slabit nici 100 grame. Cita incredere am avut, atat de multa dezamagire. Foarte rau procedati voi cei care faceti atita reclama pentru oameni cu posibilitati materiale putine, dar vor sa slabeasca, poate tot din acet motivzz9 posibolitati materiale reduse, pentru imbracaminte, mancare si de ce nu si sanatate). M-ati dezamagit total. Imi pare foarte rau, dar niciodata nu voi mai comanda vreun produs, nici de slabit, nici pentru alte afectiuni. Mari - Targoviste

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu mi-am comandat acai bery sllimming pills...si am o intrebare nu stiu cum s ale iau pe stomacul gol sau dupa ce am mancat...??...

    RăspundețiȘtergere
  8. incercati capsula de slabit arpfarm,in trei luni a slabit 12kg.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu slabesti cu acai beri

    RăspundețiȘtergere
  10. nu slabesti cu acai berry thin pt ca fructele de acai, singure, nu te ajuta sa slabesti ... sunt antioxidanti .. de cand antioxidantii sunt ingrediente active in slabire?
    Va spun eu .. de cand oprah, regina curelor de slabire a laudat fructele acai berry ca foarte bun antioxidanti si speculantii au completat si i-au pus in gura lui oprah si afirmatia ca te ajuta sa slabesti de nu s-a mai vazut ..
    o pacaleala ....dar o pacaleala mondiala nu una romaneasca ... de aia dureaza atat de mult ... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. undeva mai sus garantati pt acai berry thin:slabesti 15kg in 30 de zile fara exercitii fizice...cine se contrazice?

    RăspundețiȘtergere
  12. infometarea este o metoda de a slabi?:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Infometarea este (dupa folosirea unor "droguri" de slabit cum este sibutramina si alte asemenea substante) una dintre cele mai proaste metode de slabit.

    Iata de ce:
    1) cat poti sa faci foamea cand ai mancarea la indemana? Ce se va intampla cand nu vei mai putea si vei "scapa" la frigider?
    2) scazi in greutate dar vei pierde masa musculara; vazand ca e foamete, organismul se alarmeaza si va reduce din necesarul de energie si cu cat ai mai putina masa musculara cu atat ai nevoie de mai putina energie (la sfarsitul unei astfel de cure de slabire "prin infometare" vei spune: "Doamne, Dumnezeule! Ma ingras si cu aer!" - fenomenul Yo-Yo)

    RăspundețiȘtergere
  14. pai dragelor, asta nu e pilula minune, sa mancati galeti de fripturi cu cartofi prajiti, sa beti purcoaie de coca-cola si sa slabiti... faceti si voi eforturi, reduceti portiile de mancare, macar o ora zilnic de mers pe bicicleta sau pe jos, beti doar apa plata cu lamaie, nu mai consumati dulciuri rafinate si paine...schimbati-va modul de viata pt ca o data cu inaintarea in varsta metabolismul se leneveste si nu exista pilula pe lumea asta care sa te slabeasca si care sa nu contina elemente care sa iti distruga intr-un fel sau altul sanatatea.

    RăspundețiȘtergere
  15. stie cineva ce efecte secundare au aceste pilule?eu ma simt rau de la ele am stari de voma si sunt foate nervoasa mentionez ca le iau de 4zile.intradevar reduc apetitul oare asta sa fie cauza raului meu?

    RăspundețiȘtergere
  16. Te-ai gandit sa consulti si un medic in legatura cu aceasta problema?
    Pe internet gasesti si virusi (informatici) cand cauti acai berry... nu m-ar mira ca in pastile pe a caror cutie scrie acai beri sa gasesti cine stie ce chimicale periculoase...

    Daca ti-e rau de cand iei aceste pastile de slabit, intrerupe-le si mergi la un medic!

    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna la toti cititori si eu ca multa lume am facut burta am comandat aci bery si nu ma ajuta sa slabesc ba ma mai ingrasat ce e drept am simtit ca imi da o mai mare energie eu personal nu cred ca poti slabi cu acai bery

    RăspundețiȘtergere
  18. iau pastile de 3 zile si nu imi vine decit sa vomit ,nu mai dorm noaptea,e groaznic.Cred ca o sa ma opresc sa le mai iau nu vreau sa alung la spital.Mai bine grasa dar sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  19. si eu iau acai berry de 3 saptamani si...NICI UN GRAM IN MINUS...macar daca ar fi un bun antioxidant..tot ar fi un castig!

    RăspundețiȘtergere