Valentin Vasile te invita la un seminar despre slabire sanatoasa fara foame

Valentin Vasile te invita la un seminar despre slabire sanatoasa fara foame a fost publicat de Olivia O. la miercuri, septembrie 12, 2012, in Pastile de Slabit -> / / si a primit 0 comentarii
Valentin Vasile, antrenor personal si consilier de nutritie pentru vedete ca Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Andreea Raicu, George Alexandru, Zoli Toth si Roxana Ionescu si autor al multor articole despre slabire, mentinerea greutatii si remodelare corporala pentru ziare si reviste cum sunt Men's Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harper's Bazaar, Tango, 121.ro, fpeople.ro (site-ul afiliat Fashion TV Romania), adpm.ro sau BFresh te invita la un seminar cu tema Cum Slabim Sanatos Fara Sa Simtim Foamea.
Seminarul va avea loc in Bucuresti, pe 27 sau 28 septembrie pe str. Ciprian Porumbescu, nr 9, in apropiere de Piata Victoriei.
Invata cum sa slabesti sanatos de la Valentin Vasile
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Valentin Vasile te invita la un seminar despre slabire sanatoasa fara foame

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Anunturi Slabire, Despre Slabit, Valentin Vasile Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Valentin Vasile te invita la un seminar despre slabire sanatoasa fara foame

Forum

Valentin Vasile te invita la un seminar despre slabire sanatoasa fara foame - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "Valentin Vasile te invita la un seminar despre slabire sanatoasa fara foame"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "Valentin Vasile te invita la un seminar despre slabire sanatoasa fara foame"

Trimiteți un comentariu pe forum