Ceai Verde capsule

Ceai Verde capsule a fost publicat de Andreea la luni, septembrie 24, 2012, in Pastile de Slabit -> si a primit 0 comentarii
Daca te intereseaza sa adaugi in dieta ta un arzator de grasimi sanatos asa cum este ceaiul verde dar nu te impaci cu gustul sau, ai alternativa oferita de ceai verde capsule.



Raportul eficienta pret la pastilele cu ceai verde concentrat este unul foarte bun si rezultatele pot fi excelente daca vei tine si o dieta hipoalorica bogata in fibre si proteine si vei consuma suficiente lichide impreuna cu consumul de ceai verde.

Cum slabesti cu capsule de ceai verde

O singura capsula de ceai verde administrata odata pe zi este echivalentul a 10-15 cesti de ceai verde.
Atentie!Pentru un efect similar cu cel al consumului de ceai verde, atunci cand ei aceste capsule trebuie sa bei multe lichide ; gandeste-te ca 15 cesti de ceai zilnic, pe langa ingredientul activ in slabire inseamna si 15 cesti de lichid in acelasi timp - pentru a obtine acelasi efect la pastile ca in cazul consumului de ceai verde, pentru fiecare capsula ar trebui sa bei si 15 cesti de apa, nu?
Pe langa aportul suficient de lichide este necesar sa mananci putin si des si sa alegi alimentele bogate in fibre si proteine (proteine de origine animala si vegetala)
A manca putin si des, in cazul administrarii de ceai verde, ar insemna sa mananci 1500 - 2000 calorii zilnic de 5 ori pe zi.
Carnea fripta, fiarta sau la cuptor, legumele si verdeturile, ar trebui sa fie vedetele dietei tale.

Cat slabesti cu ceai verde?

Daca urmezi o dieta hipocalorica si hiperproteica si iei si capsule de ceai verde, poti sa speri foarte bine sa slabesti 4-6 kg pe luna intr-un mod foarte sanatos.

Contraindicatii cceai verde capsule

Capsulele de ceai verde, asemeni ceaiului verde nu sunt recomandate in hipertensiune arteriala, la femeile insarcinate si in timpul alaptarii.

Forum Ceai Verde Capsule

Daca vrei sa incluzi in dieta ta ceai verde pentru slabire sau ai tinut o cura de slabire cu ceai verde capsule sau traditional, te invitam cu intrebari, pareri si comentarii mai jos, pe forum
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Ceai Verde capsule

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Ceai Verde Capsule Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Ceai Verde capsule

Forum

Ceai Verde capsule - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "Ceai Verde capsule"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "Ceai Verde capsule"

Trimiteți un comentariu pe forum