DuoSveltin

DuoSveltin a fost publicat de Andreea la joi, martie 31, 2011, in Pastile de Slabit -> si a primit 11 comentarii
DuoSveltin, doua formule de lupta impotriva grasimii si grasimilor intr-o singura pastila de slabit - asa as rezuma prezentarea acestor pastile de slabit comercializate de catre Biroul European Silueta si Sanatate si produse de catre Laboratoarele Lebeau din Franta.


Cum actioneaza DuoSveltin pentru slabit?


DuaSveltin isi bazeaza actiunea pe proprietatile celor doua ingrediente active, Neoputina si Svetol pentru a reduce asimilarea si a creste eliminarea grasimilor.
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum DuoSveltin

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , DuoSveltin Adauga sau vezi comentarii si pareri despre DuoSveltin

11 comentarii:

  1. De unde cumpar aceste pastile de slabit DuoSveltin si la ce pret?
    Daca nu ma insel am citit despre ele in adevarul si am ineteles ca sunt bune ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum ar fi aceste alte pastile de slabit vandute de jmecherii de la "Biroul European Silueta si Sanatate SRL" dar nu te sfatui sa crezi in promisiunile lor ... vezi si tu in comentarii pe net ce rateuri au dat cu "miraculoasele" lor produse de slabit (sveltcola, apple cider vinegar, activ 30 - pe astea eu le-am folosit si poate ca mai cumparam si alte "pastile de slabit de la ei daca nu ma credeam ca sunt produse vandute de unul si acelasi srl)
    Inainte sa te intereseze de unde cumperi aceste pastile de slabit care cica au "bulversat domeniul slabitului" mai bine intereseaza-te de reputatia celor care le vand.
    De producator ce sa mai vorbim ... nu gasesti nicio referinta pe google despre ele (probabil e ceva similar cu "laboratoarele" de spirtoase din jurul bucurestiului)

    RăspundețiȘtergere
  3. b.d.spune-mi te rog ce pastile as putea cumpara si cu ocazia asta poate ma si sfatui de la ce firma sa mi le iau...am incercat si pastilele "perfect slim" si nici un rezultat\!te rog din suflet sa ma ajuti,pt ca as dori neaparat sa slabesc...am90de kg si as dori sa dau cateva kg bune jos...si nu pot singura,imi trebuie un impuls,ceva...nu mananc mult,miscare fac suficienta dar niciun rezultat...intradevar de cateva zile incerc sa ma las de consumat paine,prajeli,dulciuri,etc...nu stiu ce pastile sa iau sa ma ajute sa dau cateva kg !astept un raspuns de la tine...ce imi recomanzi?ce pastile|?

    RăspundețiȘtergere
  4. am facut comanda la duosveltin de vineri seara si nici pana acum nu am primit confirmarea comenzii, astazi fiind marti dimineata....nici nu stiu ce sa fac....acum am gasit altceva mai "fain" omega svelt...m-as incurca sa il incerc dar nu stiu cum sa contactez pe cei de la firma daca mi-au procesat comanda aceasta sau nu.... is cam dezamagita... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. pt Anonim de mai sus

    Stii ce e si mai "FAIN"?
    Iata ce "se zice" despre duosveltin:
    Aceasta descoperire a bulversat mediul slabitului; duosveltin: pentru a slabi in sfarsit
    Si iata ce "se zice" despre omega svelt:
    Descoperiti de ce Olga si Elena au numit OmegaSvelt cea mai rapida cura de slabire din lume.

    Nu par cam fortate, exagerate cele doua descrieri?


    Si stii ce este si mai fain? Cele doua produse sunt comercializate in Romania de acceasi firma (S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L) care ma vinde vreo cateva zeci de produse de slabit despre care tot asa spun, ca sunt cele, mai tari, cele mai eficiente si ca nu exista ceva mai bun pe lumea asta; Daca fiecare pastiuila de slabit a lor este mai buna decat celelalte pastile ale lor nu inseamna ca sunt niste gogomanii?

    Eu m-am lasat vrajita de omega svelt; de faptul ca "slabesc rapid" (ma grabeam, ce sai faci!) si ca au numele care seamana cu grasimile omega 3 despre care tot auzim pe la tv ca sunt foarte bune pt colesterol ...
    Le-am trimis doua cutii goale si una plina inapoi sa-mi restitue banii asa cum promit dar mi s-au intors produsele inapoi ca nu le-au ridicat de la posta ....

    Am inceput apoi o cura fara pastile dar cam muream de foame si am ajuns sa cumpar iar niste pastilute (de aceasta data cele din reclama alaturata, slim&fit si detoxicolon) de care sunt multumita, mi-au redus pofta de mancare si odata cu ele am primit si un ghid care te invata ce sa faci pentru a slabi sanatos si am slabit 6 kg in prima luna; am mai cumparat o cutie de slim&fit ca ar mai fi vreo 3 kg de slabit... ce sa zic .. astea la mine au fost bune si dupa cate citesc pe forumuri, mai toata lumea care le-a folosit le lauda ...

    Ei gata ca poate va plictisesc!
    Succes si voua!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cumparat si eu de la renumitul "Biroul European Silueta si Sanatate SRL pastile de slabit ,,naturale,,. Dar nu am slabit nici un gram...parca nici nu le luam. Am auzit multe lucruri rele despre nemernicii aia... Prefer sa ma duc pana in Franta sa cumpar pastile de slabit decat sa mai cumpar de la ei.
    Fetelor vedeti-va de treaba :-J. Mai bine va cumparati 10 kg de gref sau portocale si le mancati decat sa aruncati banii pe fereastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu sunt bune de nimic pastilele astora!
    duosveltin, apple cider niciuina nu a functionat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi poate spune cineva daca aceste pastile sunt bune sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. daca tot vreti sa incercati ceva tare care chiar sa va slabeasca va recomand adipex retard am dat 7 kg intr-o saptamana cu minim de efort si o mica cura

    RăspundețiȘtergere
  10. Am urmat aproape o luna aceasta cura cu duosveltin, efect ZERO, bani aruncati,stiti numai sa pacaliti lumea cu aceste pastile de doi lei (efect), caci la bani va aruncati taaareeeee !

    RăspundețiȘtergere
  11. am comandat si eu tot felu de prostii inclusiv cafeaua care slabeste pt ca e verde si nimic!cea mai buna cura e sa nu amestecati carbohidrantii cu proteinele,puteti manca cat doriti daca mentineti mesele principale fara a amesteca.

    RăspundețiȘtergere