DuoSveltin pret

DuoSveltin pret a fost publicat de Andreea la joi, martie 31, 2011, in Pastile de Slabit -> / si a primit 10 comentarii
Afli cat costa DuoSveltin (cura DuoSveltin pentru diferite perioade de timp), si de unde poti cumpara aceste pastile de slabit (comanda DuoSveltin); despre pret per flacon nu pot spune nimic deocamdata pentru ca nu cunosc modul de prezentare DuoSveltin.



Cat costa DuoSveltin?

  • cura DuoSveltin pentru 15 zile costa 79,90 lei
  • cura cu DuoSveltin pentru 30 zile are un pret de 129,90 lei
  • DuoSveltin pentru 45 zile costa 169.90 lei
  • daca vei cumpara pentru doua luni DuoSveltim vei plati un pret de 199,90 lei
Daca alegi comanda cu plata la primirea produselor, vei achita si 19 taxe postale.

De unde cumpar DuoSveltin?

DuoSlim in farmacii sau in magazine de profil nu este disponibil pentru vanzare; doar pe internet poti sa cumperi / comanzi pastile de slabit DuoSveltin si anume de la www.duosveltin.ro

Daca ai ceva de zis despre pretul acestor pastile de slabit DuoSveltin, te asteptam cu comentarii mai jos, in zona de forum.
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum DuoSveltin pret

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , DuoSveltin, pret pastile de slabit Adauga sau vezi comentarii si pareri despre DuoSveltin pret

10 comentarii:

  1. am si eu o intrebare .am facut comanda la duo sveltin inainte de paste, ce se intampla, de ce nu vin imi trebuie urgent,, comanda este pe numele Bobocel Elvira Florentina.va rog eu mult de tot urgent

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum s-a rezolvat pana la urma? sunt de incredere aceste pastile de slabit?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fac acum cura cu duosveltin,dupa 2 saptamani nu am slabit nici macar un kg.,mai mult decat atat mi s-au umflat foarte tare piciorele,ametesc si sunt foarte obosita.

    In publicitatea de vanzare a duosveltin s e spune ca "potgi manca orice",dar nu-i asa,trebuie sa tii un regim impus care-ti este transmis odata cu produsul.De fapt cu regimul mananci mai mult decat inainte.Trei mese obligatorii, carne ,branza si paine cate 2 felii /zi,prea mult.

    Mai continui o saptamana apoi returnez produsul.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna,am luat si eu dusveltin,se observa ceva dar foarte putin,vreau sa stiu daca cele care ati luat pastilele ati intampinat intarzieri ale menstruatiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca folosesti Slim&Fit pentru slabire sau vrei sa incepi o cura cu acest supliment pentru slabit, iti ofer o reducere de 15 lei pentru urmatoarea comanda - CLIC AICI si ia codul de reducere

    RăspundețiȘtergere
  6. cel ce are de castigat este doctorul. fratilor si surorilor, reveniti pa pamant.aveti grija un pic la mancare, reduceti cantitatea, mai multa miscare si va merge.dar dureaza.asemenea pierderi utopice de kilograme nu sint reale, plus ca sint si daunatoare pentru organism.dar cei mai multi dintre noi doresc o pastila minune pe care sa o ia si sa se indoape mai departe.va spun eu. asemenea pastila inca nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  7. mi se pare prea fantezista slabirea asta de 15 kg in 30 de zile. cred ca este doar pt. reclama. Faptul ca nu se comercializeaza prin farmacii si se vinde doar pe net, nu stiu, poate fi o metoda de inselat clientii. Cati nu au cumparat fel de fel de medicamente de pe net si au luat plasa in cel mai fericit caz. Consider ca este dubios.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu credeti asa ceva 15 kg in 30 zile o sa atarne pielia pe voi dupaia

    RăspundețiȘtergere
  9. eu tin cura de slabire , merg la naturist, mananc 5 mese pe zi foarte strict ce mi sa recomandat de naturist, si merg zilnic la sala de forta in jur de o ora si jumatate, si intr-o luna am slabit 5 kg. va recomand sa faceti la fel. succes!!

    RăspundețiȘtergere
  10. am luuat duo sveltin si nu am dat nici o centima jos mai am doua flacoane vreau sa le returnez imi mai dati banii inapoi sint satula de minciunii rusine,acatincai mitrita braila

    RăspundețiȘtergere