Lipox for women Pro Nutrition

Lipox for women Pro Nutrition a fost publicat de Andreea la miercuri, mai 14, 2014, in Pastile de Slabit -> / si a primit 0 comentarii
Lipox Pro Nutrition a primit o pereche!
Lipox pentru femei (Lipox for Women) destinat energizarii, arderii grasimilor si reducerii poftei de mancare ("contribuie la intensificarea metabolismului grăsimilor, te ajută să controlezi senzaţia de foame, şi sprijină eliberarea energiei")

Cum te ajuta Lipox Women sa slabesti?

Pentru a identifica principalele beneficii pe care Lipox pentru femei de la Pro nutrition le aduce in procesul de slabire, in cele ce urmeaza, vom urmari proprietatile fiecarui ingredient in parte:

Extractul de ceai verde din compozitia Lipox pentru femei

Ceaiul verde este unul dintre cele mai folosite ingrediente naturale in formulele suplimentelor si adjuvantilor de slabit.
In compozitia Lipox for women de la pro nutrition, ceaiul verde accelereaza arderea grasimilor, imbunatateste digestia si drenajul limfatic si este un energizant sanatos.

Guarana din compozitia Lipox de la Pronutrition (lipox for women)

Guarana este deja foarte cunoscuta si apreciata pentru reducerea poftei de mancare, accelerarea metabolismului si eliminarea retentiei de apa.

Guggul in compozitia Lipox for women

Bun stimulent pentru glanda tiroida, gugul accelereaza metabolismul; In afara de arderea grasimilor, guggul contribuie la detoxifiere si este un bun antiinflamator (pe langa scaderea procentului de grasime corporala, guggul ajuta impreuna cu guarana si ceaiul verde la o scadere vizibila si in centimetri si la reducerea aspectului de coaja de portocala, acolo unde acesta exista.

Rhodiola Rosea in compozitia Lipox Pro Nutrition

Studiile vaste facute pentru Rhodiola Rosea au confirmat proprietatile pentru care aceasta plannta este folosita de peste doua mii de ani: rezistanta si vitalitate.
Rhodiola Rosea confera mai multa rezistenta la stresul de orice natura (una dintre cele mai frecvente cauze ale ingrasarii) si creste rezistenta fizica, vitalitatea (in timpul curelor de slabire, vitalitatea scade)

Clorhidrat de sinefrina in compozitia Lipox Pro Nutrition

Clorhidratul de sinefrina este varianta sintetica a extractului de portocala amara si este folosit pe scara larga in industria farmaceutica, completeaza lista de ingrediente cu proprietati de arderea grasimilor din compozitia Lipox pro nutrition.
Sinefrina nu poate lipsi din arsenalul celui care vrea sa slabeasca si functioneaza foarte bine impreuna cu ceaiul verde, gurana sau orice alt ingredient care contine cofeina sau similare.

Cat slabesti cu Lipox for Women de la Pro Nutrition?

Asupra acestui aspect nu se pronunta nici producatorul in prospect si nici noi pentru ca nu stim cantitatea de ingrediente din compozitie astfel incat sa putem face o estimare.
Vom reveni cu un update dupa ce vom afla mai multe; pana atunci va invitam sa ne impartasiti experienta cu aceste pastile de slabit pe Lipox Pro nutrition FORUM




Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Lipox for women Pro Nutrition

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Lipox Femei, Lipox Pro Nutrition Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Lipox for women Pro Nutrition

Forum

Lipox for women Pro Nutrition - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "Lipox for women Pro Nutrition"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "Lipox for women Pro Nutrition"

Trimiteți un comentariu pe forum