BURN 60

BURN 60 a fost publicat de Olivia O. la duminică, aprilie 15, 2012, in Pastile de Slabit -> / si a primit 0 comentarii
Burn 60 ™ (GNC Total Lean™), suplimente din categoria termogenice, pastile de slabit ce pot ajuta/stimula procesul de arderea grasimilor.Cum slabesti cu Burn 60?

In compozitia Burn 60 intra ingrediente ca guarana, extract de frunze de ceai negru, samburi de struguri si radacina de ghimbir; o formula care actioneaza chiar de la prima administrare crescand nivelul de energie si, implicit, accelerand arderea grasimilor prin efect termogenic (o usoara crestere a temperaturii in timpul efortului fizic ce stimuleaza arderile calorice)
Pentru ca in ecuatia efectului de slabire al pastilelor termogenice Burn 60 intra si factorul "efort fizic" intelegem ca acest supliment de slabit este recomandat in special celor care au un program regulat de antrenament.

Cat slabesti cu Burn 60?

In prospectul Burn 60 nu este mentionat un anume rezultat de slabire dar, daca ne uitam la efectul acestor pastile de slabit, este simplu se deducem ca ne asteptam la o scaderea in greutate,datorata topirii depozitelor de grasime, de ccirca 3 - 6 lg in 30 de zile.
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum BURN 60

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Burn 60, produse de slabit GNC Adauga sau vezi comentarii si pareri despre BURN 60

Forum

BURN 60 - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "BURN 60"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "BURN 60"

Trimiteți un comentariu pe forum