Cum slabesti cu Cabbage Forte?

Cum slabesti cu Cabbage Forte? a fost publicat de Andreea la duminică, octombrie 16, 2011, in Pastile de Slabit -> si a primit 0 comentarii
Cabbage Forte, pastile de slabit ce concentreaza populara dieta cu supa de varza intr-o pastila de slabit.


De ce Cabbage Forte?

Producatorul acestor pastile de slabit a conceput Cabbage Forte pentru a usura tinerea dietei cu supa de varza dar si pentru a accentua efectul acesteia in procesul de slabire.
  • cu pastila Cabbage Forte scapi de mirosul ce umple casa atunci cand gatesti supa de varza
  • cu o pastila (capsula) inlocuiesti 4 castroane cu supa de varza - cura cu supa de varza nu mai este asa de greu de tinut

Cum functioneaza cura de slabire cu Cabbage Forte?

Asa cum este mentionat in prezentarea a acestor pastile de slabit, Cabbage Forte actioneaza in procesul de slabire prin arderea depozitelor de grasime de grasime, proces care se este practic initiat imediat dupa administrarea pastilei si dureaza 45 minute.

Cum contribuie varza la arderea grasimilor?

Sunt doua curente de opinie printre specialisti:
    1. sunt specialisti ce nu considera varza ca un aliment "arzator de grasime" si explica posibila reducere a procentului de grasime corporala in timpul acestei cure de slabit prin deficitul caloric pe care-l creaza dieta cu supa de varza (o dieta destul de agresiva as spune)
    2. pe de alta parte, sunt si opinii care sustin capacitatea de ardere a grasimilor prin continutul bogat in vitamina C din varza (atentie! 20 - 40% din continutul de vitamina C din varza se poate pierde prin fierbere - ar fi interesant de aflat de la producatorul capsulelor cu varza Cabbage Forte daca in procesarea verzei se inregistreaza pierderi de vitamina C)
In virtutea acestor opinii nu prea putem considera varza un aliment antigrasime total; nu cred ca ne putem baza doar pe consumul de varza pentru pierderea grasimii. In plus, varza, prin proprietatile sale forteaza eliminarea apei din organism (daca acerasta este in exces acesta constituioe un avantaj) iar cura cu supa de varza este slab calorica (la limita extrem) ceea ce poate conduce si la pierderea masei musculare si nu numai la diminuarea excesului de grasime.

Ai folosit sau folosesti pastile de slabit cu concentrat de varza Cabbage Forte?

Cat de eficiente sunt aceste pastile de slabit in arderea grasimilor.
Spune-ne daca ai avut curiozitatea de a-ti afla procentul de grasime corporala inainte si dupa cura cu Cabbage forte; ai innregistrat scaderi ale procentului de grasime corporala?
Consideri ca varza a actionat direct pentru arderea grasimii sau indirect prin crearea deficitului caloric si fortarea organismului sa isi obtina energia din grasimea in exces?
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum Cum slabesti cu Cabbage Forte?

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , Cabbage Forte Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Cum slabesti cu Cabbage Forte?

Forum

Cum slabesti cu Cabbage Forte? - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "Cum slabesti cu Cabbage Forte?"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "Cum slabesti cu Cabbage Forte?"

Trimiteți un comentariu pe forum