VitoSlim

VitoSlim, nou intratele pastile de slabit, VitoPharma, pe piata din Romania, promit sa sprijine procesul de slabire prin: stimularea glandei tiroide si accelerarea metabolismului, scaderea poftei de mancare, reglarea tranzitului intestinal si detoxifiere.

XL-S Medical Carb Blocker

XL-S Medical Carb Blocker este probabil unul dintre cele mai dorite produse de slabit din gama XL-S Medical pentru ca celor mai multi dintre noi ne este greu sa ne abtinem de la paine, dulciuri, cartofi, orez si paste atunci cand suntem "la slabit";


XL-S Medical Fat Binder

Daca esti la cura de slabire si nu reusesti sa reduci aportul de grasimi, pastilele XL-S Medical Fat Binder reusesc sa reduca (sa blocheze) grasimile continute de alimentele ingerate; astfel, cu aceste pastile de slabit XL-S Medical Fat Binder ai sa mananci la fel dar ai sa asimilezi mai putine grasimi.

Cum slabesti cu XL-S Medical Fat Binder?

XL-S Medical Fat Binder te ajuta sa slabesti doar daca in alimentatia ta exista un exces de grasimi pe care nu-l poti evita.
In compozitia pastilelor de slabit XL-S Medical Fat Binder se regaseste un comnplex de fibre cu capacitatea de a ingloba grasimile si a le impiedica sa fie asimilate si metabolizate.

Practic, aceste pastile de slabit te ajuta sa ingerezi cu 27% mai putine calorii din grasimi.
Eu, personal, recomand XL-S Medical Fat Binder in cazul unei diete de slabit cu un regim alimentar hyperproteic, hypocaloric, low fat si low carb asa cum este Dieta Medicala Scarsdale

Cat slabesti cu XL-S Medical Fat Binder?

 XL-S Medical Fat Binder poate fi eficace in conditiile in care alimentatia ta contine mai multe grasimi decat ar trebui si daca asociezi administrarea XL-S Medical Fat Binder cu o dieta hypocalorica si cu activitate fizica regulata; in aceste conditii, ci XL-S Medical Fat Binder poti sa slabesti circa 1-2 kg pe saptamana fara sa fie nevoie sa controlezi "la gram" continutul de grasimi al alimnentelor pe care le consumi.

Forum: "Ai folosit XL-S Medical Fat Binder?"

Te asteptam cu comentarii, pareri si sfaturi in legatura cu aceste pastile de slabit si te invitam pe forum sa ne ajuti sa aflam "pe viu" cat slabesti cu XL-S Medical Fat Binder.

Slim Intense de la Plafar

Slim Intense, sunt pastile de slabit cu o formula complexa ce actioneaza in mai multe directii pentru detoxifiere si slabire.

Cum slabesti cu Slim Intense?

Slim intense actioneaza in procesul de slabire sustinandu-l astfel:
  • elimina toxinele si curata colonul, deblocand astfel grasimile si si regland digestia si tranzitul ntestinal
  • elimina retentia de lichide fara a fi un diuretic agresiv (nu se risca pierderea mineralelor)
    Stiai ca retentia de apa poate insemna pana la 7kg in plus la greutatea corporala? (mai ales in cazul femeilor)
  • regleaza glicemia si impiedica transformarea glucozei in grasimi - senzatiile bruste de foame nu-ti vor mai face probleme
  • reduce pofta de mancare - manbanci mai putin si slabesti dar fara sa suferi de foame; te ajuta sa te obisnuiesti sa mananci mai putin
  • mentine senzatia de satietate - iti va permite sa-ti formezi un program de masa regulat ceea ce garanteaza mentinerea greutatii dupa slabire fara nicio bataie de cap
Atentie! 
Slim Intense nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii;
As mai adauga si prudenta din partea diabeticilor si a persoanelor care au suferit in trecut obstructie gastrointestinala.

    Cat slabesti cu Slim Intense?

    Slim Intense, prin actiunea sa complexa pe toate directiile esentiale ale procesului de slabire, te ajuta sa slabesti intre 7-12 kg in 30 zile (rezultatul variaza in functie de gravitatea retentiei de apa si a excesului de toxine - cand retentia de apa este mai mare, si kilogramele pierdute sunt mai multe)

    Cat costa cura cu pastile de slabit Slim Intense?


    Daca ai pana in 5 kg de slabit, o cutie de Slim Intense este suficienta si te costa 97.60 lei (pe site-ul Plafar gasesti cel mai mic pret)
    Pentru o cura de 30 zile, Slim Intense te costa 195.20 lei.
    In comparatie cu alte produse de slabit ce au aceleasi actiuni pretul este unul moderat si este de preferat pentru ca vorbim de un producator din Uniunea Europeana, de un produs avizat de Ministerul Sanatatii dar si de garantia bine-cunoscutului Plafar.

    Forum: Ati luat pastile de slabit Slim Intense?

    Va asteptam cu pareri si comentarii despre aceste pastile de slabit

    EasyFit forum

    EasyFit sunt pastile care te pot ajuta sa slabesti. Cum sunt foarte noi pe piata noastra, nu prea avem pareri despre ele.

    Scrie-ne si noua in comentarii: daca sunt bune, cat ai slabit cu EasyFit, cum te-ai simtit in timpul curei de slabire.
    Te asteptam in forum EasyFit.

    EasyFit pret

    Pastilele de slabit EasyFit sunt nou aparute in Romania, astfel ca cei care le-au adus s-au gandit sa le vanda deocamdata la un pret de lansare.

    Easy Fit costa 136  lei. Pastilele sunt acum la un pret cu reducere de 30 %, deci te costa 95 lei o cutie.
    O cutie contine 60 de capsule si iti ajunge o luna. Pentru o cura de slabire de 2 luni, poti cumpara de la inceput 2 cutii si scapi de taxele postale.
    Spune-ne si noua in comentarii daca le-ai cumparat online, sau EasyFit se gasesc si in farmacie.

    EasyFit- pastile de slabit noi

    EasyFit sunt pastile de slabit noi pe piata din Romania.

    Cu ce ajuta EasyFit cura de slabire?

    Easy Fit reduce pofta de mancare, stimuleaza metabolismul, ajuta la scaderea depozitelor de apa si grasime, reduce depunerea grasimilor consumate.

    XL-S Medical Forum

    Ai folosit sau intentionezi sa incerci unul sau mai multe suplimente de slabit din gama XL-S Medical (appetite reducer, carb blocker sau fat binder) ?

    Deschidem aceasta pagina de forum pentru a-i sprijini cu raspunsuri la intrebari pe cei care deja folosesc XL-S Medical dar si pentru a le permite celor care au folosit acesti adjuvanti de slabit sa-si impartaseasca experienta.

    BioShape Coral Club

    Pastilele de slabit BioShape Coral Club propun o formula complexa de slabire ce actioneaza  pentru normalizarea glicemiei, reducerea poftei de mancare, scaderea poftei de dulce, o mai buna metabolizare a proteinelor, blocarea absorbtiei grasimilor si cresterea tonusului general.

    XL-S Medical

    XL-S Medical, trei tipuri de pastile de slabit intr-un singur program conceput sa combata trei dintre cele mai importante cauze ale excesului de kg:
    1. absorbtia grasimilor alimentare,
    2. absorbtia carbohidratilor
    3. mentinerea senzatiei de satietate